Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Itt a Sziget fesztivál idei első sztárfellépőjének neve

 
SZTÁR · febr. 06., csütörtök
 
Korábbi évekhez képest óriási a titkolozás az idei Sziget Fesztivál fellépőit illetően, de az első sztár már be is jelentette magát: Khalid Budapestre érkezik!
 

Teltházas lesz holnap a Sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 06., kedd
 
Augusztus 7-én Ed Sheeran nyitja a sztársort a Sziget Nagyszínpadán, ahol 13-án egy két és fél órás Foo Fighters koncerttel zár a Sziget történetének eddigi legerősebb zenei felhozatala. A 7 nap alatt összesen 9 headliner, megannyi sztár és a Love Revolution jegyében olyan „valódi influencerek” is szólnak a közönséghez.
 

A Sziget egy nagy cirkusz

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 26., péntek
 
A Cirque du Sziget évek óta töretlen népszerűsége bizonyítja, hogy a fesztivál sokak számára elképzelhetetlen az újcirkuszi előadások nélkül. Idén ismét a különlegességek rajongóinak kedvez a Sziget, hiszen a hazai művészek mellett Kanadából, Etiópiából, Franciaországból, Indiából, Finnországból, Dél-Koreából, Németországból és Argentínából is hívtak fellépőket.
 

DJ fronton is erősít a Sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 17., szerda
 
A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret
 

Grammy-díjas előadókkal erősít a Sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 09., szombat
 
Ismét egy nagy csokor fellépőt jelentett be a Sziget, köztük a tavalyi “Legjobb alternatív album” Grammy nyertese, a The National, az idei Grammyn a legjobb remixnek járó díjat bezsebelő Mura Masa, a brit alternatív rockzenei élet kiemelkedő gitárosa Johnny Marr vagy a tavaly év végén új nagylemezzel előrukkoló Tom Odell. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy már csak alig két napig, azaz március 7-én délig lehet olcsóbban Sziget jegyet vásárolni.
 

Újabb Sziget nevek: Post Malone, Franz Ferdinand és sokan mások…

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 20., szerda
 
Harminc új név dúsítja az idei Sziget fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. Aki még szeretne olcsóbban jegyeket venni, március 7-ig megteheti. Nézzük a részleteket!
 

Ed Sheeran érkezik jövőre a Szigetre

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 20., csütörtök
 
A négyszeres Grammy-díjas dalszerző-előadó, az egyszálgitáros popsztár, Ed Sheeran fog fellépni jövőre az augusztus 7-én kezdődő Sziget fesztiválon - jelentette be a Sziget a 2019-es év egyik legnagyobb headlinerét.
 

Igazi katasztrófa a levegőben a Szigeten

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 09., csütörtök
 
A Sziget Fesztivál idei jelszava a Love Revolution, aminek nemcsak egymás elfogadása, de a környezet tisztelete is a része. A brit Wired Aerial Theatre nevű társulat egy komplett katasztrófafilmet ad elő élőben a levegőben függeszkedve.
 

Itt a magyarázat! Ezért késett Kendric Lamar a Sziget fesztiválon

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 09., csütörtök
 
Elstartolt a 26. Sziget Fesztivál. Az előzetes jegyeladások alapján várhatóan több mint 120 ezer külföldi fog szórakozni a Szigeten, de hosszú évek után először a magyarok után nem a hollandok lesznek a legtöbben. Az első este Kendric Lamar másfél óra helyett csupán 50 perces koncertet adott.
 

Obama kedvenc rapperével nyit a Sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 08., szerda
 
Ma kezdődik a 26. Sziget fesztivál, ami minden eddiginél erősebb line-uppal várja a fesztiválozókat. A következő napokban olyan előadók váltják majd egymást a Nagyszínpadon, mint a Gorillaz, Dua Lipa, Kygo, az Arctic Monkeys, Liam Gallagher vagy éppen Shawn Mendes.
 

Látogatócsúcsra készülnek a Szigeten

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 07., kedd
 
A programjaival hivatalosan szerdán induló egyhetes fesztivál idén a Love Revolution kampányt tűzte zászlajára, a szervezők látogatócsúcsra, több mint félmillió emberre számítanak.
 

Minden idők egyik legjobb Sziget fesztiváljára készülnek

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 15., csütörtök
 
Lana Del Rey bejelentésével teljessé vált a Sziget Nagyszínpadának headliner sávja. „Minden idők egyik legjobb Sziget fesztiváljára készülünk” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a fesztivál történetében eddig még nem fordult elő, hogy már március közepén lekötötték az összes főműsoridős fellépőt a Nagyszínpadra, ráadásul egy ennyire aktuális és stílusában sokszínű sztár-sort felvonultatva.
 

Dua Lipa és a Gorillaz is jön a Szigetre

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 23., péntek
 
Az idei fesztiválon fellép többek között az albán származású brit énekesnő, Dua Lipa, a kanadai Shawn Mendes, Stormzy, Chet Faker (Nick Murphy), Lianne La Havas és Desiigner. A Sziget idén augusztus 8. és 15. között várja a bulizokat.
 

Az Arctic Monkeys is fellép a Sziget Fesztiválon!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jan. 31., szerda
 
Nem véletlenül nyerte el a Sziget másodszorra is a legjobb fellépőgárdával rendelkező európai fesztiválnak járó díjat: Kendrick Lamar, Kygo, a Mumford & Sons vagy a Bastille mellé ma bejelentették az Arctic Monkeyst is! Az idén talán új lemezzel is jelentkező zenekar utoljára a 2014-es VOLT alkalmával játszott Magyarországon, így ideje volt már a visszatérésnek. Velük ellentétben viszont a szintirockos-americanás The War On Drugs először lép fel itthon.
 

Ashton Kutcher a Szigeten járt

 
SZTÁR · aug. 11., péntek
 
A Sziget nyitó napján egymás után érkeztek a hollywoodi filmsztárok a fesztiválra. Úgy tűnik, míg az Egyesült Államokban a Coachellára járnak a filmcsillagok, addig Európában a Szigetet választották.
 

Így pörgött a levegőben Pink a Szigeten - Videó!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 10., csütörtök
 
A mínusz egyedik nappal szerdán elkezdődött a 25. Sziget fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink adott fantasztikus koncertet. Nézd meg a legjobb pillanatokat!
 

Pink a családjával érkezik a Szigetre

 
SZTÁR · aug. 04., péntek
 
Augusztus 9-én szerdán lép a Sziget nagyszínpadára a háromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, Pink, aki a családjával érkezik, ezért maximálisan gyerekbarát öltözőt kért, például élvédős késekkel.
 

Iggy Azalea jön a Szigetre Rita Ora helyett

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 02., szerda
 
Iggy Azalea jön a Szigetre Rita Ora helyett, aki az utolsó pillanatban mondta le fellépését – ezt a fesztivál sajtóirodája közölte kedden az MTI-vel.
 

A Szigetre tart a The Chainsmokers

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 16., kedd
 
Az EDM műfaj legújabb trónkövetelőjének áprilisban megjelent debütalbuma 62 országban nyitott a listák első helyén és további 17 országban a Top 5-ben. A The Chainsmokers augusztusban a Szigetre érkezik.
 

Több mint ezer programot kínál idén a Sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 15., hétfő
 
Egy hét alatt mintegy ezer programot kínál a jubileumi Sziget. Összesen 52 országból érkeznek fellépők.
 

legjobbak

 
Minden idők leglátványosabb Szigete jön!

Az eddigi leglátványosabb Sziget Fesztivál veszi kezdetét egy hét múlva. Óriáskerék, color party, strand és elképesztő cirkuszi produkciók, csak néhány újítás, amivel idén...
15010 megtekintés

Ma megnyitja határait a Fesztiválköztársaság

Hétfőn megnyitja határait a Fesztiválköztársaság, de mit is takar ez az új megnevezés, mitől lett köztársaság?
13654 megtekintés

Hivatalosan is Sziget állampolgárokká váltunk

Idén minden látogató, egy útlevelet kap a Sziget Fesztivál jegye mellé és ha összegyűjt bele 15 pecsétet, akkor hivatalosan is Sziget állampolgárrá válik. Közel két napig tartott,...
11073 megtekintés

Robbie Williams szeretné, ha meglepnék - interjú Gerendai Károllyal

Rögtön rekorddal startolhat hétfőn a Sziget. A fesztiválra idén olyan nevek jönnek mint Robbie Williams, Ellie Goulding, Avicii vagy éppen Martin Garrix. A Hír7-nek a fesztivál előtt...
8475 megtekintés

Brutális hőségben kezdődhet a Sziget Fesztivál

Augusztus 5-én hétfőn este hétkor, Cipő emlékkoncertjével veszi kezdetét a 21. Sziget Fesztivál, de vajon milyen időre számítsanak a Szigetre látogatók. Lesz eső?
7123 megtekintés

Beszéd téma

 
Hivatalosan is Sziget állampolgárokká váltunk
Idén minden látogató, egy útlevelet kap a Sziget Fesztivál jegye mellé és ha összegyűjt bele 15 pecsétet, akkor hivatalosan is Sziget állampolgárrá válik. Közel két napig tartott,...
Minden idők leglátványosabb Szigete jön!
Az eddigi leglátványosabb Sziget Fesztivál veszi kezdetét egy hét múlva. Óriáskerék, color party, strand és elképesztő cirkuszi produkciók, csak néhány újítás, amivel idén...
Ingyen jegy a Szigetre!
Idén 20. alkalommal rendezik meg a Sziget fesztivált, ezért a szervezők arra gondoltak, aki igazolni tudja, hogy az összes eddigi fesztiválon ott volt az ingyen kap hetijegyet az idei...
Tehetségkutató a Szigeten!
Európa legjobb fesztiváljának legnyitottabb helyszíne, a Magic Mirror varieté tehetségkutatót hirdet három kategóriában: artista, queer, táncos.
Kevesen voltak a Szigeten
Idén kevesebben látogattak ki a Sziget fesztiválra mint tavaly.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon