Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. november 09.
 

Múlt heti kiesése után újra esélyt kap a ByTheWay, miután Bozsek Márk pénteken bejelentette visszalép az RTL Klub tehetségkutatójától. A csapatnak néhány órája van arra, hogy egy ütős produkciót összerakjanak.

– Hálás vagyok az embereknek, hogy ennyire szerettek, és kitartottak mellettem. A szívemre hallgattam, amikor meghoztam a döntést – mondta a Blikknek Geszti Péter Márk mentora.

– Márk lejött a főpróba után – ami egyébként jól sikerült – a színpadról. Sétálgatott, aztán derült égből villámcsapásként előállt azzal, hogy nem akarja és nem tudja folytatni az X-Faktort. Nagyon csalódott lettem, mert a legtöbb munkát bele kellett tennem, főleg a lelki oldalon. Sokszor beszélgettünk, hogy miért kellene végigcsinálnia az egészet, de úgy tűnik, nem sikerült rá hatnom. Voltak erre utaló jelek korábban is, elégedetlen volt magával, más versenyzőket többre tartott. Úgy érzem, most jött el az idő, amikor megértettem, nem törhetem össze azzal, hogy az akaratomat rákényszerítem, elfogadtam a döntését – magyarázta Geszti a lapnak.

A Blikk megkereste Schiwert-Takács László krea­tív főszerkesztőt, aki elmondta, Bozsek döntése után két lehetőség is felvetődött a műsor folytatására vonatkozóan, s hogy a legegyértelműbb variációs lehetőséget vették figyelembe.

– Lehetne kevesebb versenyzővel folytatni, de akkor nem tartana addig a műsor, ahogy terveztük, ezért azt a döntést hoztuk Herman Péter ­kreatív producerrel és Kolosi Péter programigazgatóval, hogy az utolsó kiesőt, vagyis a ByTheWayt hozzuk vissza. Az X-Faktor szabályai ezt megengedik, ez a logikus megoldás – mondta Schiwert-Takács a döntés után.

Blikk, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon