Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. január 15.
 

Eddig nyolc lakó költözött be az RTL2 valóságshow-jába, ám nem mindenki élvezheti sokáig a luxust. A készítők nem mindennapi dologra készülnek.

Vasárnap este ismét elindult Magyarország legnépszerűbb valóságshowja a Valóvilág. Az RTL2 produkciója már a hatodik szériáját tapossa óriási sikerrel. A műsor kulisszatitkairól és a megújult villáról itt olvashat még többet.

Ebben az évben nincs beszavazóshow és sms szavazás. Így hétfőtől péntekig minden nap egy új lakó érkezik a luxusbörtönbe, ameddig 11-en nem lesznek.

Ezután a nézők döntenek majd, hogy kit szeretnének még hónapokig nézni. A hétvégén a 11 játékos közül kicserélhetnek majd valakit egy másik, érdekesebb fazonra.

A műsort, mint az eddi­giekben is, a nézők irányítják, ők döntik el, kit szeretnének játékban látni – nyilatkozta a Borsnak Hermann Péter a műsor kreatív producere.

A hatodik széria egyik legizgalmasabb kihívása a realityben a világon elsőként alkalmazott applikációs rendszeren zajló szavazás lesz – tette hozzá a producer.

Ne maradj le semmiről, lájkold Facebook oldalunkat!

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
Titkos folyosó a Valóvilág 6-banVasárnap este ismét kinyílik Magyarország legnézettebb valóságshow-jának a Valóvilágnak az ajtaja. A hatodik szériában sok minden változik, többek között egy vadonatúj ökovillába költöznek majd a lakók, de megváltozik a szavazási rendszer és nem lesz beszavazó show se.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon