Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2016. augusztus 10.
 

A Hajógyári-sziget 76 hektáros területén 3 hét alatt több mint 8 ezer ember építette fel az idei Sziget Fesztivált. A Hír7 kameráját beengedték a színpad mögötti elzárt területre, ahol luxus körülmények várják a világsztárokat, köztük Rihannát is, aki csütörtökön lép majd fel.

Több mint 60 helyszínen lesznek programok, köztük a legnagyobb helyszín idén is a nagyszínpad, ami 2000 négyzetméteres, a súlya pedig 300 tonna. Itt lép majd színpadra többek között Rihanna, Sia, Manu Chao, a Muse, David Guetta vagy éppen Hardwell.

Most megmutatjuk, milyen körülmények fogadják az ide érkező világsztárokat. A sajtóképviselőit ugyanis beengedték a nagyszínpad mögötti elzárt területre. Rihannát egy luxuskonténer-komplexum várja csütörtöki fellépése előtt, teljesen sterilek, por és pollenszerű légkondícióval, bőrkanapék, mediterrán stílusú bútorokkal. Egy külön wc-t is kap, amit korábban Madonna és a Pápa is használt. A szervezők mindenre gondoltak, ha egy kis kikapcsolódásra vágynak a fellépők akkor XBOX-ozni is tudnak.

Nézd meg riportunkat a luxus körülményekről:

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon