Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. december 03.
 

Beyoncé nevére kerestek rá idén a legtöbbször az internetes Bing keresőrendszerben: az amerikai énekesnő megfosztotta trónjától a tavalyi győztest, a valóságshow-sztár Kim Kardashiant, aki idén csupán a második helyen végzett.

A 32 éves Beyoncé gondosan megkoreografált keretek között tért vissza idén a zenei rivaldafénybe, miután világra hozta kislányát, Blue Ivy-t, Jay-Z-vel közös első gyermeküket. Az énekes fellépett Barack Obama amerikai elnök januári eskütételén, énekelt a februári Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság döntőjének félidejében és The Mrs. Carter Show World Tour címmel világkörüli turnéra indult áprilisban.

Az énekesnő emellett egyedülálló bepillantást engedett rajongóinak a kislányával és Jay-Z-vel közös életébe egy dokumentumfilmben, amelyet februárban mutatott be az HBO.

Annak ellenére, hogy csupán a lista második helyén végzett, a 33 esztendős Kardashian is remek évet tudhat maga mögött: idén hozta világra kislányát, North Westet és eljegyezték egymást a gyermek édesapjával, a rapper Kanye Westtel. A Keeping Up With the Kardashians című valóságshow sztárja 2012-ben és 2010-ben is a Bing legkeresettebb hírességének címével büszkélkedhetett.

Idén Rihanna, Taylor Swift és Madonna követik Beyoncét és Kardashiant a sorban, ezzel zsinórban második éve nők uralják a listát. Justin Bieber kanadai popénekes tavaly a dobogó második fokán végzett, idén a hatodik helyre csúszott vissza. A rapper Nicki Minaj és a popénekes Miley Cyrus is bekerültek a legjobb tízes mezőnybe, karöltve Amanda Bynes színésznővel, akit idén nyolcadikként rangsoroltak.

Annak ellenére, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is a popkultúra képviselői dominálnak, Obamának mégis sikerült – egyetlen politikusként – bekerülnie az első tíz közé, jócskán elrugaszkodva a tavalyi 46. helyről.

A keresőmotor minden évben nyilvánosságra hozza legkeresettebb szavainak és kifejezéseinek listáját, olyan témakörökre bontva, mint szórakoztatás, sport, technológia és hírek. Az utóbbi kategóriában Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermekének júliusi világra jövetelére kerestek rá idén a legtöbbször, rögtön utána pedig az áprilisi bostoni maratonon történt robbantás következik a sorban. A Facebook lett a legkeresettebb közösségi oldal, míg az online tartalomszolgáltatók mezőnyében a Netflix diadalmaskodott. A sportéletben Tim Tebow amerikai-futballista lett a legkeresettebb személy, míg a Dallas Cowboys a legkeresettebb csapat.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon