Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. március 08.
 

Bonnie Tyler képviseli Nagy-Britanniát az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Malmőben. A walesi énekesnő legnagyobb sikereit a nyolcvanas években érte el.

A 61 esztendős sztár csütörtökön megtisztelőnek és örömtelinek nevezte, hogy az Egyesült Királyság színeiben léphet fel a svédországi versenyen, ahol a Believe in Me című dalt fogja előadni.

A BBC döntése elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen az eredetileg countryénekesként indult Bonnie Tyler a nyolcvanas években volt a poplisták állandó szereplője olyan nagy slágerekkel, mint a Total Eclipse of the Heart vagy a Holding Out For a Hero. A brit közszolgálati televízió ugyanakkor tavaly is egy múltbeli sztárt, Engelbert Humperdincket választotta: a romantika királyának nevezett énekes a bakui döntőben 76 évesen utolsó előtti lett Love Will Set You Free című dalával.

Bonnie Tyler többször fellépett Magyarországon, legutóbb 2009-ben a Győri Bornapok keretében. Kilóg a sorból 2004. júliusi koncertje a Kisstadionban, amelyre alig néhány százan voltak kíváncsiak, a szervezők ugyanis Liza Minnelli nevével hirdették az eseményt, de ő az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, helyette ugrott be a walesi énekesnő.

Az Egyesült Királyság több mint másfél évtizede nem tudott győzni az Eurovíziós Dalfesztiválon: az utolsó brit győztes 1997-ben a Katrina and the Waves volt.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon