Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. január 11.
 

A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen. A Bors információi szerint társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt emeltek vádat.

Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 egyedül, majd 2000-től a másodrendű vádlottal, felségével, Boglárkával szabálytalanul áramot, vizet és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban, méghozzá illegális bekötések segítségével. Éveken át minimális összegű befizetéseket teljesített Lajcsi és a másodrendű vádlott, Galambos Boglárka is.

A harmadrendű vádlott Cs. Csaba, aki az ügyészség szerint tudott a szabálytalan bekötésekről és abban segítséget is nyújtott.

A korábban négy hónapig előzetes letartóztatásban ülő zenész az ügészség szerint, közel 50 millió forint értékben tulajdonított el áramot, gázt és vizet. A vádiratban G. L. vádlottra börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás, 500.000.- Ft összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzás kiszabását indítványozták.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon