Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. június 27.
 

Nekitámadt a Rising Star nyilvános válogatóján az újságíróknak Cseke Katinka. A Jóban Rosszban színésznője a Hír7 helyszínen dolgozó fotósának ment neki, de nem kímélte a Blikk újságíróját sem.

Napok óta tart a Rising star válogatása a Deák Ferenc téren. Pénteken délután a tömegben feltűnt Cseke Katinka is. Levegőzni jöttem ki - mondta kollégánknak, aki megkérdezte tőle miért is látogatott ki a válogatására. Mint később kiderült párját Váradi Robit kísérte el.


Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Ezután jött a fekete leves! Amikor meglátta, hogy fotósunk képeket készít barátjáról (Olasz) és róla, teljesen kikelt magából. Először távolról üvöltözött, majd később letámadta fotósunkat és a Blikk egyik újságíróját. Mégis mit képzeltek ti, töröld ki azonnal a képeket. Azt kívánom, hogy legyetek rákosok - mondta a színésznő, aki ezután azzal fenyegetőzött, hogy lefejeli munkatársunkat.

A válogatásra érkezők döbbenten nézték Katinka kirohanását, aki nem először kerül kellemetlen helyzetbe viselkedése miatt. 2011-ben egy étteremben csinált botrány, de többen panaszkodtak rá a Jóban Rosszban stábtagjai közül is. Többek szerint elviselhetetlen egy nőszemély.  

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon