Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. október 20.
 

Tizennyolc év után újra Magyarországon lép fel Enrique Iglesias. A koncert 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre 2017. október 18-án, délelőtt 10 órától lehet jegyet venni.

A Grammy-díjas spanyol énekes, Enrique Iglesias utoljára 18 éve lépett fel Magyarországon, de jövőre, az turnéja részeként Magyarországon is fellép. Iglesias még 2000 szeptemberében a Petőfi Csarnokban adott koncertet, 2018. március 11-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában játszik majd.

A 42 éves Iglesias világkörüli turnéja hét európai állomásból áll majd, és ezek közül lesz az egyik Budapest. A koncertre 2017. október 18-án, délelőtt 10 órától lehet jegyet venni a Broadway.hu-n.

A spanyol énekes hatalmas stábbal és rengeteg táncossal érkezik majd Magyarországra, ahol, a régi slágerei mellett az új dalait is előadja.

Itt lesz a Hero, a Bailando, a Can You hear Me, a Subeme La Radio, az El Perdedor és a Duele El Corazon is. A szervező Broadway Eventnél nagyon sokat dolgoztak azon, hogy Iglesias európai turnéjába Budapest is bekerüljön állomásként. Azt mondták, „az országok évek óta kapkodnak az énekesért."

Az énekes eddig körülbelül 160 millió lemezt adott el világszerte, ezzel ő minden idők legnépszerűbb spanyol előadója. Kétszer vezette az amerikai Billboard Hot 100 listát, 27 spanyol nyelvű listavezető száma volt a Billboard Hot Latin Tracksen. Kapott Grammy-díjat, öt latin Grammyt, 23 alkalommal pedig Billboard Music Awardot. Eddig tíz stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi, a 2014-es Sex and Love volt.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon