Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. július 11.
 

Ezekben a percekben is tart a 46. Kékszalag Audi Nagydíj. Idén az egyik sportcsatorna élőben közvetíti az eseményt. A műsor háziasszonyával Csisztu Zsuzsával beszélgettünk.

Összesen 522 hajó vágott neki csütörtökön 9 órakor Balatonfüredről a 46. Kékszalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyének. A szervezők tájékoztatása szerint 12 többtestű vitorlás található a mezőnyben, ezek számítanak esélyesnek.


Zsuzsa alig várta a kezdést. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Ameddig tart a verseny riporterünk Csisztu Zsuzsával beszélgetett a parton, aki a versenyt közvetítő műsor háziasszonya.

Annak idején, amikor még csak a magyar televízió létezett, mint országos csatorna, akkor nagyon sokat jártam le forgatni a Balatonhoz. Nincs nagy vitorlás múltam, de azért sokszor szálltam vízre a munkám miatt - mesélte a Hír7-nek a műsorvezető.

Volt olyan, amikor úgy búcsúztam el a nézőktől, hogy egy hátraszaltóval ugrottam be a vízbe. Ez azért közel volt az aktív tornász éveimhez, ma már nem vállalnék be ilyesmit - mondta nevetve Zsuzsa, aki azt is elmesélte mennyi ideje marad kikapcsolódni. 

Nagyon kevés időm van a munkám mellett pihenni. Valahogy úgy hozta a sors, hogy nekem a gyerekkoromtól kezdve a Dunakanyar volt az, ami elérhető volt. Persze ez nem jelentette azt, hogy nem jöttem volna szívesen a Balatonhoz.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon