Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. november 14.
 

Komoly fizikai átalakuláson ment át Anne Hathaway a hamarosan mozikba kerülő A nyomorultak című film kedvéért. A szép színésznő nem evett semmi mást, csak napi két kis adag zabkását.

Bevett gyakorlat és gyümölcsöző reklámfogás lett Hollywoodban, hogy a filmsztárok komoly fizikai átalakuláson mennek keresztül egy-egy szerep kedvéért: legutóbb Anne Hathaway szabadult meg 12 kilogrammtól a hamarosan mozikba kerülő, A nyomorultak című musicalfilm kedvéért.

„Muszáj volt megszállottan csinálnom a dolgot, hiszen a cél az volt, hogy szinte halottnak tűnjek” – nyilatkozta a színésznő a Vogue magazin decemberi számának arra válaszolva, hogy miként készült fel Fantine szerepére Victor Hugo 19. századi klasszikusának musicalfilm változatában.

Napi két adag zabkása

A 30 esztendős Hathaway a forgatás kezdetére öt kilogrammtól szabadult meg, később pedig újabb hét kilót dobott le magáról azáltal, hogy nem evett semmi mást, csak napi két kis adag zabkását.„Visszatekintve az egészre – persze semmi esetre sem akarok ítéletet mondani –, kétségtelenül marhaság volt – vélekedett A sötét lovag – Felemelkedés című mozi sztárja. – Elszakadtam a valóságtól, de azt hiszem, hogy éppen ez jellemzi magát Fantine-t is.”

„Fizikailag és érzelmileg is kimerültem”

Annak idején Natalie Portman óriási médiafigyelmet kapott, amikor mintegy kilenc kilogrammtól szabadult meg a 2010-es Fekete hattyú című film kedvéért, hogy tökéletes balerina legyen, és alakításáért meg is kapta az Oscar-díjat. Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala című thriller sztárja azonban éppen azzal lepte meg a nagyközönséget a múlt héten, hogy megesküdött, egyetlen szerep kedvéért sem fog változtatni az étrendjén.

Hathaway szerint a forgatási munkálatok befejezése után nagyon nehéz volt visszaszoknia a normális mindennapokba. „Fizikailag és érzelmileg is kimerültem – nyilatkozta a színésznő. – Hetekbe telt, mire újra önmagam lettem.”

A király beszéde című mozit is jegyző Tom Hooper által rendezett A nyomorultak című film december 25-én debütál az Egyesült Államokban, és várhatóan tovább erősíti az Oscar-jelöltek mezőnyét. A népszerű musical mozifilm változatában Hugh Jackman és Russell Crowe is feltűnik.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon