Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. április 16.
 

Csúszik a Michael Jackson utolsó koncertsorozatát rendező cég ellen a család részéről indított per kezdete. Jacksonék ismeretségi köre ugyanis olyan kiterjedt, hogy nehéz pártatlan esküdtszék kijelölése.

A részrehajlás nélküli esküdtek kiválogatása miatt csúszik a Michael Jackson utolsó koncertsorozatát rendező cég ellen a család részéről indított per kezdete, Jacksonék ismeretségi köre ugyanis olyan kiterjedt, hogy nehéz pártatlan esküdtszék kijelölése.

Esküdtnek jelölték mások mellett David Walsh kanadai énekes-dalszerzőt is, aki azonban felfedte, hogy voltak barátai az elhunyt Jackson együttesében, és legjobb barátja éppen a beperelt koncertszervező által tervezett This Is It koncertsorozat egyik háttérénekese volt.

A 82 esztendős Katherine Jackson, Michael Jackson édesanyja a 2009-ben váratlanul elhunyt világsztár gyermekei nevében indított pert az AEG koncertszervező ellen azzal az indokkal, hogy a cég az inkompetensnek bizonyuló Conrad Murrayt szerződtette orvosként az énekes mellé, és ezzel veszélyeztette az életét. Murray, akit egy korábbi bűnvádi eljárásban már elítéltek Jackson halála ügyében, jelenleg a börtönbüntetését tölti.

Az AEG ügyvédjei azzal kívánnak védekezni, hogy Jackson maga ragaszkodott a kezelőorvoshoz, és ő követelte tőle a végzetesnek bizonyult, műtéti altatóként használatos propofolt alvászavarai leküzdésére. Az esküdtek listáján szereplő 104 ember a hétfői válogatáson szinte azonnal töredékére szűkült, amikor a jelölteknek számot kellett adniuk érintettségükről. Mivel a várhatóan elhúzódó per számos jelöltnek okozhat súlyos anyagi problémákat, indokolt esetben őket is felmentik a testület munkájában való részvétel alól.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon