Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2018. július 25.
 

Eszméletlen állapotba találtak rá otthonában Demi Lovatora. Az amerikai énekesnőt otthonából mentő vitte egy Los Angeles-i kórházba.

Az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt került kórházba a népszerű amerikai énekesnő, Demi Lovato – jelentette az amerikai sajtó. Később több lap is cáfolta, hogy valóban herointól lett volna rosszul. A TMZ úgy tudja, 25 éves Lovatót hollywoodi otthonából vitték el a mentők, miután magyar idő szerint kedd este eszméletlen állapotban találtak rá.

A kórházba került Lovato állapota stabil, ezt az énekesnő nagynénje, Kerissa Dunn erősítette meg a közösségi médiában, hozzátéve, hogy a fiatal nő már tudatánál van.

Az elmúlt órákban több ismert személyiség is üzent a fiatal dalszerzőnek a Twitteren, köztük Ariana Grande, valamint Ellen DeGeneres is támogatásukról biztosították őt.

Az énekesnő életéről tavaly megjelent dokumentumfilmben őszintén beszélt problémáiról, köztük arról, hogy édesapja is komoly kábítószerfogyasztó volt, és hogy édesanyja volt, aki mindvégig megpróbálta őt távol tartani a különbözni szerektől. Emellett bipoláris depressziót is diagnosztizáltak nála, korábban pedig étkezési zavarokkal is kezelték.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon