Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. január 21.
 

A Valóvilág 6-ból ismert Charlotte a svájci A2 – The Club szexmunkása volt, és a neve Varga „UFO" Zsolt büntetőügyében is felmerült - írja a mai Blikk.

– Aradi Charlotte is az energiarágó reklámkampányára feladott hirdetésemre jelentkezett hoszteszmunkára, de amikor beszéltünk, kiderült, már escortozott, és szervezett egy rendezvényt, amelyen elbukta az összegyűjtött pénzét. Viszont tőkére volt szüksége, hogy dj.-karrierjét elindíthassa – mondta bírósági vallomásában az UFO popegyüttes vezetője.

A Blikk megkereste Zsolt ügyvédjét, aki igazolta, hogy ez a lány az a lány. Zsolt nem lepődött meg, hogy Aradi Charlotte feltűnt ebben a valóságshow-ban, mert az Éden Hotel 2.-be is jelentkezett

Aradi Charlotte-nak 100 ezer forintot adtam kölcsön, és ezt a pénzt ő később vissza is adta, 300 eurót kaptam tőle – ecsetelte a bíróságon Zsolt, ahol azt is elmondta, Charlotte is tőle értesült arról, hogy a Luzern közeli bordélyházban hetente 700 ezer forintnak megfelelő frank ütheti a markát. Charlotte akkor ezt a lehetőséget elutasította, de a Blikk információi szerint utána mégis kiutazott, és szexmunkát vállalt a bordélyban.

Hír7, Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon