Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. szeptember 16.
 

Teljes erőbedobással készül a vasárnapi Sztárban sztárra Tóth Vera. Az énekesnő az eddigi legnehezebb feladat előtt áll, ugyanis saját testvérét kell megformálnia a színpadon.

Katona Klárit kaptad ezen a héten, mennyire volt nehéz számodra ez a feladat?

Nem mondom azt, hogy nem izgultam. Nagyon izgultam (nevet). Katona Klári egy olyan csaj, aki nem mozog sokat, ösztönös mozdulatai vannak. Nem egy show díva. Ami nagyon jellemzi őt a nagyra tárt szemek, a nagy mosoly. Tulajdonképpen ez színészkedés és nagyon nehéz ezeket a szélsőségeket színpadra vinni. Nekem ő egy nagyon nagy ikon, az egyik kedvenc énekesnőm, valahogy úgy voltam vele eddig, hogy nem mertem  hozzá nyúlni a dalaihoz. A vigyél el és a Titkos szobák szerelme című dalait énekeltem valaha is életemben, így ez a dal sem állt tőlem olyan messze.

Mi volt a legnagyobb kihívás Katona Kláriban?

Iszonyatosan szöveg parás vagyok. Nincs súgógép és emiatt aggódtam, ezért 165-ször elénekeltem a produkció előtt az öltözőben a dalt. Próbáltam maximálisan teljesíteni.

Az adásban is elmondtad és hallom a hangodon is, hogy beteg vagy. 

Igen, sajnos vírusos-torok és hangszálgyulladásom van, náthás is vagyok, remek kombináció. Sajnos ez ráment a produkciómra, mert a végén már hamiskás voltam, eléggé kiszáradt a torkom és nyálért és vízért könyörögtem. Nagyon megszenvedtem ezt a nótát, mert nagyon magasan van és én döntöttem úgy, hogy nem kérem lejjebb és lehet, hogy hülyeséget csináltam, ez egyszer, hallgatnom kellett volna a zenei producerre. 

Magaddal mennyire vagy elégedett?

Még nem néztem vissza magam, de a múlt heti Cee Lo Greennél is úgy éreztem, hogy nem vagyok jó most is ugyanezt éreztem. Én mindig egy túlságosan erős önkritikát gyakorlok magammal szemben, de lehet, hogy nem kellene ennyire szigorúnak lennem.

Nagy feladat áll előtted, hiszen ezen a héten a saját testvéredet kell majd megformálnod a színpadon. 

Sejtettem egyébként, hogy ez be fog következni. Sokkal nehezebb egy olyan embert utánozni, aki a családodból van és együtt nőttél fel vele. Ő egy izgő-mozgó csaj, de meg fogom tudni csinálni.

Az első adáson ő is itt volt. Örültél, hogy eljött?

Nagyon örültem, hogy itt volt! Nem kis szervezést igényelt a dolog, de volt olyan kedves az RTL, hogy elengedte. A televízióktól függetlenül mi testvérek vagyunk és olykor elengednek minket a konkurenciához.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon