Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. február 04.
 

Woody Allen fogadott lánya egy nyílt levélben azzal vádolta a világhírű rendezőt, hogy erőszakot tett rajta gyermekkorában. Allen tagadja az ellene újfent felhozott vádakat.

Dylan Farrow szexuális zaklatással vádolja az amerikai rendezőt. A 28 éves Farrow egy nyílt levélben tette mindezt, amit a New York Times újságírójának juttatott el, hogy nyilvánosságra hozza.

A súlyos vádak már az 1990-es években elhangzottak, amikor ugyanis az amerikai színésznő Mia Farrow, Allen akkori barátnője, gyanúsította meg a rendezőt azzal, hogy a nevelt lányát, Dylant zaklatta. Allen az ellene felhozott vádakat nem kívánta kommentálni.

A levélben többek között egy olyan esetről számol be a lány, ami egykori szülői háza sötét padlásán játszódott le. „Azt mondta nekem, hogy feküdjek a hasamra és játsszak a testvérem vasútával. Ezután szexuálisan zaklatott.”, írja Farrow levelében. Mindeközben azt súgta a fülembe, hogy ez a mi titkunk marad.

Mia Farrow és Woody Allen 12 együtt töltött év után, 1992-ben váltak el egymástól. Ezt követte a felügyeleti jogért folyó per, amiben a színésznő már akkor azzal a váddal terhelte Allent, hogy megerőszakolta nevelt lányát. A rendező akkor elveszítette a pert, de az eljárást ellene megszüntették.

A négyszeres Oscar-díjas rendező mindig is tagadta az ellene felmerülő vádakat. Allen akkoriban Farrow idősebb nevelt lányával, Soon-Yi-vel került kapcsolatba, akivel 1997 óta házasok és két gyermek szülei.

Allent idén, legújabb filmjének, a Blue Jasmine forgatókönyvéért jelölték Oscar díjra, a Golden Globes-on pedig életmű díjat is kapott.

Dylan Hollywoodot is kritizálja, szerinte mindenki szemet huny az ügy felett és hallgat, Woody Allen filmszakmában való tekintélye és sikere miatt. Ő viszont úgy gondolja, itt az ideje megtörni a csendet és ezzel együtt erőt adni azoknak, akik hasonlókat éltek át és arra bíztatni őket merjenek beszélni.

Hír7
VB

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon