Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 29.
 

Egy év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetés, amelyet három év próbaidőre felfüggesztettek. Ma hozott ítéltet a Salgótarjáni Városi Bíróság Gáspár Győző és felesége Gáspár Bea ügyében.

A bíróság bűnősnek találta a showmant, aki bűnös két rendbeli adócsalás, két rendbeli adócsalás bűnsegédletben, egy rendbeli kisebb kárt okozó csalásban, egy rendbeli magánokirathamisításban, egy rendbeli magánokirathamisítás vétségében.

Feleségét, Gáspár Beát szintén bűnösnek találták. Bea asszonyt két rendbeli adócsalás, két rendbeli adócsalás bűnsegédlet, két rendbeli magánokirathamisítás vétségében ezért őt egy év hat hónap letöltendő börtönre ítélték három évre felfüggesztve.

Az RTL Klub-on futó Győzike show című műsor után a csatorna nem Gáspár Győzővel és Beával, hanem egy a showman által megjelölt gazdasági társasággal szerződött, amely B. Attila nevéhez fűződik, aki harmadrendű vádlottként szerepel az ügyben.

A vádirat szerint Gáspár Győző 2005-ben és 2006-ban 11,5 millió, a másodrendű vádlott, Gáspárné Bella Beáta 2006-ban 10,7 millió forint kárt okozott az államnak. A harmadrendű vádlottat, B.Attilát bűnsegédlettel vádolják, egyes források szerint ő több mint 79 millió forinttal nem képes elszámolni.

Gáspár Győző ügyvédje többször is hangsúlyozta: a "hiányos és pontatlan" vádiratból nem derül ki, hogyan került a pénz B. Attilától Gáspárékhoz. Gáspár Győző pedig azt mondta: nem kapott pénzt B. Attilától. A hétfői tárgyaláson egyik vádlott sem mondta magát bűnösnek. Gáspár Győző és felesége nem tett vallomást a nyomozás során sem.

B. Attila korábbi vallomása szerint az RTL-es kifizetésből alvállalkozóknak adott pénzt, de nem tudta őket megnevezni, és ehhez hétfőn sem volt hozzáfűznivalója. Az ügyészség a vádirat elkészültekor az elcsalt összegnek megfelelő vagyonelkobzásra tett javaslatot, az elkövetők egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon