Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. január 25.
 

Ledöntötte Twitter-trónjáról Lady Gagát Justin Bieber: a tinik bálványának van a legtöbb követője a népszerű közösségi mikroblogportálon.

A Twitter Counter nevű szolgáltatás közlése szerint a 18 éves kanadai énekes kedden tört az élre 33,33 millió követővel, amikor az amerikai énekesnő 33,32 millió követőnél járt. Az extravaganciájáról híres Lady Gaga két és fél éven át vezette a legtöbb Twitter-követővel bírók listáját. 2010 augusztusában került az élre, amikor Britney Spearst előzte meg.

A Forbes magazin 2012-ben a világ harmadik legbefolyásosabb celebjének nevezte Justin Biebert. Indoklásában hivatkozott egyebek között arra, hogy az énekesnek milyen hatalmas követői tábora van a mikroblogon.

A Twitter-számláló szerint Lady Gaga mögött Katy Perry áll 31,49 millió követővel, majd Rihanna és – a showbusiness világán kívül egyedüliként az élbolyban – Barack Obama amerikai elnök következik 26,17 millióval. Bieber rajongóinak tábora jelenleg gyorsabban – naponta 45 ezer fővel – növekszik, mint Lady Gagáé, aki már csak napi 28 ezer új követő toborzására képes. Britney Spears, az egykori Twitter-királynő a hatodik helyre csúszott vissza. Spearst megelőzően Ashton Kutcher filmszínész viselte a közösségi portál jelképes királyi koronáját.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon