Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2015. január 25.
 

Saját közösségi oldalán fakadt ki Tóth Vera, aki tegnap szerepelt a Dal című produkcióban. Az énekesnőt rengetegen támadták ruhája miatt.

„Nem csodálom, hogy egyre több helyen betiltják a kommentelést. Romboló, és az életkedve elmegy az embernek tőle. Nem vagyok kíváncsi az 'úgy néztél ki tegnap este a Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve' típusú véleményekre. Ő mondjuk biztos jobban érzi magát ettől, mert szürke, unalmas élete, egy nagy rakás szar és ebben éli ki magát. A fikázó szakmabeliekről meg ne is beszéljünk. Nem kell, hogy szeressétek, kollegák, de a minősíthetetlen hangnemű véleményeket inkább tartsátok meg magatokban, mert elkeserítő és elveszik az összes reményem abban, hogy valaha is lesz összetartás ebben a szakmában. Nem kell megnézni a műsort" – írta ki oldalán az énekesnő.

„A többieknek köszönöm a bíztatást! Szerencsére vannak érzelmileg érett emberek, akik értik a dalom mondanivalóját. Aki nem szereti, és ezt normálisan el is tudja mondani, azzal semmi gond nincs. Én tényleg brutál szeretettel és léleképítő szándékkal énekeltem és éneklem is el ezentúl a Gyémántot" – tette hozzá Tóth Vera.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon