Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. május 17.
 

Elmarad Lady Gaga jakartai koncertje, mert az énekesnő túl szexin öltözik és erotikusan mozog.

Biztonsági okokra hivatkozva megtagadták az engedélyt Lady Gaga első indonéziai fellépésétől, miután szélsőséges csoportok a koncert betiltását követelték, és azzal fenyegetőztek, hogy szükség esetén erővel is megakadályozzák az énekesnő indonéz földre lépését.

Nem biztonságos

Az indonéz rendőrség országos szóvivője, Boy Rafli Amar kedden bejelentette, hogy megvonták a június 3-ra meghirdetett jakartai koncert engedélyét, mivel félő, hogy nem tudnák garantálni a rendezvény biztonságát.

Több szervezet köztük az Iszlám Védelmi Front (FPI) nevű fundamentalista szervezet is tiltakozott a koncert ellen. Az ellenzők szerint szexi öltözékével és erotikus mozgásával Lady Gaga "megrontaná a fiatalságot". "Ő egy közönséges énekesnő, aki fellépése közben csak bugyit és melltartót visel" - jelentette ki az FPI jakartai vezetője, aki hozzátette, hogy a szupersztár "saját bevallása szerint is a sátáni tanokat terjeszti". Támadták azért is, mert támogatja a melegek elfogadását.

A jakartai lett volna Lady Gaga Born This Way című világturnéjának legnagyobb ázsiai koncertje. A show-ra, amelyet az 52 ezer férőhelyes Gelora Bung Karno stadionban tartottak volna, elővételben minden jegy elkelt, ezek fele az árusítás megkezdése utáni első két órában.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon