Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. február 14.
 

Több koncertet is le kellett mondania Lady Gagának, mert olyan súlyos ízületi fájdalmak gyötrik, hogy jelenleg nem tud lábra állni.

Lemondta e hétre tervezett észak-amerikai koncertjeit Lady Gaga, mert az őt hosszabb ideje kínzó ízületi fájdalmak miatt jelenleg nem képes lábra állni.

Az énekesnő közleményben jelentette be kedden, hogy egy fellépés közben elszenvedett sérülés miatt hosszabb ideje ízületi gyulladásban szenved, amit eddig ugyan sikerült ellepleznie, de az utóbbi egy hónapban súlyosbodott az állapota, és hétfő esti montreali koncertje óta már nem tud lábra állni a fájdalmak miatt.

A 26 éves világsztár üzenetben értesítette a koncertek lefújásáról 34 millió rajongóját is a Twitter közösségi portálon, reményét fejezve ki, hogy nemsokára újra kicsattanó egészségben lesz. Közölte, hogy "össze van omolva" és "megszakad a szíve", hogy le kell mondania fellépéseit.

Lady Gaga csütörtökön és pénteken Chicagóban, szombaton Detroitban, vasárnap pedig a kanadai Hamiltonban lépett volna fel Born This Way elnevezésű, két éve indult világkörüli turnéja keretében.

Egyelőre nem tudni, hogy az énekesnő mikor pótolja elmaradó koncertjeit; a turné az eredeti tervek szerint március 20-án zárulna.

A sztár több mint 200 showműsort ad hat kontinenst érintő turnéján, amely a világ hatodik legjövedelmezőbb koncertkörútja volt tavaly a Billboard zenei magazin kimutatása szerint.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon