Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 15.
 

Az amerikai pop együttes Gossip énekesnője Beth Ditto nemrég megjelent önéletrajzában megdöbbentő őszinteséggel vall életéről.

Az énekesnő mesél a szegénységben eltöltött gyermekkoráról, a leszbikus szerelemről és a szexuális bántalmazásokról.

Részletek Beth Ditto könyvéből:

A gyermekkori szegénységről így ír: " Soha nem volt ennivaló otthon. Nem volt telefonunk, hogy segítséget hívjunk, amikor arra nagy szükség lett volna. (...) Az apám szeretett mókus fejeket főzni és az orrukon keresztül az agyukat kiszívni. "

A nagybátyjától elszenvedett bántalmazásokról írja: "Minden alkalommal, amikor egyedül maradtunk, végigtapogatott. (...) Ez számára teljesen normális volt. Körülbelül négy éves lehettem, amikor elkezdődött. De senki sem segített. "

Az első füvescigiről - Joint - 13 évesen: "A cigaretta füst, szeles napokon, olyan volt, mint egy tornádó (...). Beszívtam, levegőért kapkodtam, a szemeim égtek és könnyeztek. "

Élete első leszbikus szerelméről - szintén 13 évesen írja: "Kathy volt az első lány, akibe tudatosan szerelmes lettem. El voltam ragadtatva. Elvarázsolt nyugodtsága, annyira különbözött tőlem. "

Súlyáról, így vall: " Gyerekként nem viselhettem bikinit. Széles seggűnek hívtak. Nagyon bántó volt, hogy más emberek szégyelltek engem. "

Beth Ditto üzenete: "Úgy vagytok tökéletesek, amilyenek vagytok. A világon kívül semmit sem kell megváltoztatni. Tehát kezdjétek el! "

 

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon