Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2020. június 09.
 

Június 10-én, szerdán jelenteti meg utoljára a Cosmopolitan című magazinját nyomtatásban a Central Médiacsoport.

A Central Médiacsoport egy a partnereinek küldött hírlevélben bejelentette, hogy 2020. június 10-én, holnap jelenteti meg utoljára a Cosmopolitan című magazinját nyomtatásban.

A jelenlegi lépésünk reagál a nemzetközi trendekre, hiszen az online felületen a hírfogyasztás mellett nőtt az igény a nagyobb terjedelmű, egyébként klasszikusan magazinos jellegű anyagokra – magyarázta a döntést Lipták Tímea, a Central Médiacsoport magazin-üzletágának igazgatója. Sabján Johanna, a lap főszerkesztője pedig arról nyilatkozott, hogy bővített tartalmat, és még komplexebb olvasói élményt szeretnének kínálni a Cosmopolitan.hu-n.

A Cosmopolitan nemcsak a print glossy magazinpiacon nyitott elsőként 1997-ben, de az online térben is úttörőként indította el glossy website-ját 2007-ben. „Mit jelent a gyakorlatban, hogy a Cosmopolitan márka az online térben él tovább? Az olvasóinkat naponta 25 új frissüléssel várjuk, tehát nemhogy kevesebb, hanem egy bővített tartalmat, és még komplexebb olvasói élményt szeretnénk kínálni a Cosmopolitan.hu-n. Külön öröm, hogy a print stáb tagjai közül sokan folytatják velünk a munkát digitálisan, hiszen a szerkesztőségben évek óta hittünk az integrált tartalomgyártásban. Továbbra is célunk, hogy a beauty szektor újdonságairól elsőként és glossy minőségben készítsünk anyagokat. A digitális tartalomgyártás fejlesztése mellett pedig a Cosmopolitan BTL aktivitásait további live-eseményekkel bővítjük majd a jövőben” – árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon