Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2018. október 14.
 

November 16-án jelenik meg Michael Bublé legújabb, Love című albuma. Az énekes azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó lemez, amit kiad és visszavonul.

November 16-án jelenik meg Michael Bublé legújabb, Love című albuma, az énekes a Daily Mailnek adott interjúban pedig azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó lemez, amit kiad és visszavonul.

A hosszú és érzelmes interjúban az énekes kifejti a döntése hátterét, főleg az elmúlt két évről beszél, amit kisfia betegsége határozott meg. Bublé Noah nevű fiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, az énekes erről azt mondta, hogy az ezt követő bizonytalanság teljesen megváltoztatta az életét, új megvilágításba helyezett mindent, ami vele történt.

Azt is mondja, hogy nem szívesen mesél a történtekről, mert ez valójában Noah története és nem az övé. Miután kiderült a fia betegsége, azt gondolta, hogy soha többé nem tér vissza a zenéléshez, most úgy látja, hogy valójában egy hosszabb szünetre volt szüksége. Igyekezett annyi időt a fiával tölteni, amennyit csak tudott és a legjobbat kihozni a helyzetből, például sátrat épített a fia kórházi szobájában. Közben pedig rájött, hogy el kell fordulnia bizonyos dolgoktól, például többé ne olvassa el, hogy mit írnak róla az újságok és egyetlen személyes képet sem osztott meg a közösségi médiában 2016, vagyis Noah diagnózisa óta.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon