Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. augusztus 26.
 

Hiába öltött kagylóruhát Lady Gaga, az augusztus 26-án, hajnalban megrendezett zenei gála legprovokatívabb sztárja Miley Cyrus lett. Alulöltözve duettezett, hatalmas plüssmedvékkel forgott, és még Rihanna is tátott szájjal csodálkozott rá a 20 éves, feltörekvő celeblányra, aki új száma bemutatása mellett két díjat is bezsebelt.

A 2013-as Video Music Awards legnagyobb ovációját egyértelműen a mostanában színészként is brillírozó Timberlake kapta, aki különleges összeállítással készült a gálára. Legjobb slágereit adta elő a popsztár a hajnali órákban, a VMA történetének leghosszabb műsorszáma volt ez. A tizenöt perces egyvelegben ráadásképp pedig Justin vezetésével állt ismét össze a ’90-es évek egyik népszerű fiúbandája, az *NSYNC. A hip-hop jegyében színpadra lépett a Macklemore – Ryan Lewis duó, akik egyenlőségről, szeretetről és elfogadásról szóló számukat adták elő, a „Same Love”-ot, sőt a produkció megkoronázásaként, meglepetésvendégként csatlakozott hozzájuk Jennifer Hudson is.

Lady Gaga és Miley Cyrus exkluzív fellépéseiken élőben eddig soha nem hallott dalokat adtak elő. A kagylókba öltözött Gaga a színházakra jellemző eleganciával pörgette fel a közönséget Applause című új dalával. A sztár ötször öltözött át az este folyamán, azonban őt, és a „Roar” című kisalbumot előadó Katy Perryt is elhalványította a „We Can’t Stop”-ot eléneklő Miley Cyrus, aki szexbombaként lépett színpadra, majd Robin Thicke R’n’B sztárral duettezett, és két díjat is zsebre tehetett a 2013-as VMA-n.

Őt követte Kanye West, aki vagány rapperhez méltóan rúgta ki a ház falát, egy dolog azonban bebizonyosodott: A szomszédlány-feeling mostanra se ment a divatból, hiszen a visszafogottságáról híres Taylor Swift lett az év női videójának büszke tulajdonosa. Az elektromos zene egyeduralkodói, az arcukat kategorikusan takargató Daft Punk legújabb szuperslágere, a „Lose Yourself To Dance” videoklipjéből adott rövid ízelítőt.

Brooklyn elsőként adott otthont élőben közvetített díjátadónak, így a VMA szervezői ennek megfelelően olyan változtatásokkal örvendeztették meg a New York-i kerületet, amiket sokáig emlegetni fogunk. Megújult a gála díja, 1984-es fennállása óta először cserélték le a mára ikonikusnak számító, Buzz Aldrint mintázó asztronautát. Helyette KAWS-nak, a világszerte elismert underground művésznek köszönhetően egy képregényhőst mintázó űrlényt vihettek haza a legtehetségesebb előadók.

 

A 2013-as MTV Video Music Awards teljes listája itt olvasható:

Az év videója:

Justin Timberlake – “Mirrors”

Legjobb hip-hop videó:

Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – “Cant’ Hold Us”

Legjobb férfi videó:

Bruno Mars – “Locked Out of Heaven”

Legjobb női videó:

Taylor Swift – “I Knew You Were Trouble”

Legjobb pop videó:

Selena Gomez – “Come and Get It”

Akire érdemes figyelni:

Austin Mahone - “What About Love”

Legjobb együttműködés:

P!nk feat. Nate Ruess – “Just Give Me A Reason”

Legjobb videó, társadalmi üzenettel:

Macklemore & Ryan Lewis – “Same Love”

Legjobb rock videó:

Thirty Seconds To Mars – “Up In The Air”

Legjobb művészi rendezés:

Janelle Monae feat. Erykah Badu – “Q.U.E.E.N.”

Legjobb koreográfia:

Bruno Mars – “Treasure”

Legjobb fényképezés:

Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – “Cant’ Hold Us”

Legjobb rendezés:

Justin Timberlake feat. JAY Z – “Suit & Tie”

Legjobb vágás:

Justin Timberlake – “Mirrors”

Legjobb vizuális effektek:

Capital Cities – “Safe and Sound”

A nyár dala:

One Direction – “Best Song Ever”

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon