Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2020. május 19.
 

Te is irigykedve szoktad nézni a sztárokat? Szeretnél ugyanolyan, vagy hasonló ruhákat viselni, de attól tartasz, hogy nem fér bele a költségvetésbe? Nos, van egy jó hírem. Csak néhány trükköt kell ismerni, hogy úgy nézz ki, mint a kedvenc sorozatod sztárja és olyan vadító legyen a külsőd, mint a kedvenc énekesednek

Már a boltban dönts okosan

Az érzelmi vásárlókra jellemző, hogy meglátnak egy ruhát, egy szoknyát, egy csizmát, azaz bármit, és azonnal teszik is azt a kosarukba. Azonban a lehető legrosszabb, ha impulzív vásárló vagy, mert így lesz egy csomó olyan ruhád és szetted, amelyek egyáltalán nem passzolnak egymáshoz. A tervezés sok mindenben segít az életben, így a megfelelő ruhatár kialakításában is. Miért ne tervezhetnéd meg minden egyes szezonban, hogy pontos mennyi topot, blúzt, nadrágot és szoknyát fogsz venni? Azonban a ruhadarabok színéről se feledkezz meg. Amennyiben a megfelelő színeket választod, akkor szinte mindent mindennel fel tudsz majd venni és még csak több havi fizetésedet sem kell majd a ruhaüzletben hagyni. Nézz körül a SOJO oldalán, nagyszerű ruhákat találhatsz itt, és még időd is lesz, hogy azt a bizonyos ruhatárat alaposan megtervezd, mielőtt mindent gondolkodás nélkül a kosárba tennél.

Mitől lehetsz sztár?

Ha nem is a szó szoros értelmében, de te is könnyedén sztár külsőt ölthetsz. Ahhoz, hogy kifinomult legyen az ízlésed, hogy hasonlíts a kedvenc sztárodhoz, nem elegendő egyszerű, klasszikus ruhadarabokat hordanod, gondosan ügyelned kell a külsődre, azaz a hajviseletedre és a sminkedre is. Természetesen, lényeges, hogy a stílusodnak, az arcformádnak, a korodnak és a bőrtónusodnak megfelelő frizurád legyen, de ez mit sem ér, ha nem figyelsz oda a hajad rendezettségére, az ápolására és természetesen a make-up-nak is harmonizálnia kell mind a koroddal, mind a frizuráddal. A kevesebb, több. A natúr smink egyébként is hódít, miért ne választanád ezt a fajta sminket? A sztárok sincsenek agyon sminkelve, még akkor sem nagyon, ha az Oscar-díjkiosztóra hivatalosak és a legtöbben még arra is ügyelnek, hogy a ruha és a smink összhangban legyen egymással. .

Az elegancia csupán egy egyszerű dolgon múlik

Ahhoz, hogy kifinomult legyél és a ruháid is ezt a kifinomultságot sugallják, illetve a sminked és a kiegészítőid is stílusosak legyenek, semmi mást nem kell tenned, csak az egyszerűségre törekedned. Nem kell megvenned a csillogó, flitteres ruhacsodákat, csupán részesítsd előnyben a klasszikus, letisztult ruhadarabokat. A jó hír az, hogy nem szükséges egy halom ruhát megvenned, hiszen az egyszerű, klasszikus, nőies cuccokat remekül kombinálhatod is egymással.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon