Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. március 29.
 

Sipos F. Tamás lesz a Republic zenekar új énekese - értesült a Blikk.

Megtalálták Cipő utódját, a zenekar döntése szerint az Exotic együttes korábbi frontembere, Sipos F. Tamás lép majd Cipő helyére.

A napilap információi szerint a múlt pénteki temetés után a zenekar tagjai szinte mindennap azon tanakodnak, ki legyen a Republic új énekese. Több név is felvetődött, azonban mindenképpen olyan énekest szerettek volna, akinek a hangszíne és a külső megjelenése is hasonlít Cipőére. A végső választás ezért esett Sipos F. Tamásra, ugyanis ő emlékeztetheti a rajongókat Bódi Lászlóra - mondta a Blikknek egy közeli barát.

A Republic menedzsmentje nem erősítette meg a lap információit. Bizonyára sajtótájékoztató keretében szeretnék bejelenteni a döntést.

Ahogy arról a Hír7 is beszámolt tegnap Bódi László édesanyja tiltakozott és kérte a rajongókat, hogy bírják rá a zenekart a névváltoztatásra.

„Arra kérek minden rajongót, mindenkit, aki valaha is szerette vagy kedvelte a fiamat, hogy írjanak a zenésztársainak, írjanak, ahova csak tudnak, és mondják meg nekik, hogy a fiam nélkül nincs Republic. Ne folytassák ezen a néven a közös zenélést" – mondta az idős asszony, aki tudja, hogy jogi akadálya nincs annak, hogy fia társai tovább használják az együttes nevét.

Forrás: Blikk

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon