Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. május 14.
 

Bruce Willis után újabb világsztárok érkeztek Magyarországra. A részben hazánkban készülő Therese című filmet már el is kezdték forgatni.

Budapesten kezdődött meg az Émile Zola első művészileg jelentős regényén, a Thérése Raquin című köteten alapuló film forgatása Elizabeth Olsen főszereplésével.

A Zola botrányt keltő regényét feldolgozó alkotást, amely a Therese címet viseli, Budapest mellett Belgrádban veszik fel - írta a movieweb.com.

A film az 1860-as évek Párizsában, az "alsóbb társadalmi rétegekben" játszódik. Therese egy szexuálisan elnyomott, gyönyörű nő, aki egy unokafivérével kötött szerelem nélküli házasság csapdájában vergődik. Férje mellett nénikéje, Madame Raquin is uralkodik rajta. A fiatalasszony egy kis üzlet eladópultja mögé száműzve tölti napjait, estéit pedig azzal, hogy nénjét figyeli, amint az barátaival dominózik. Aztán egy nap megismerkedik férje egy barátjával, Laurent-nal, és viszonyt kezd vele. A kapcsolat azonban tragikus következményekkel jár.

A filmben Tom Felton alakítja a férjet, az Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas Jessica Lange pedig Madame Raquint. Thérése szeretőjét Oscar Isaac játssza. Az alkotás rendezője és forgatókönyvírója Charlie Stratton, a film 2013-ban kerül mozikba.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon