Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. november 04.
 

Vajna Tímea meglepő őszinteséggel vallott Joshi Bharatnak Andy Vajnával való kapcsolatáról. Timi azt is elárulta, hogy öt év múlva szeretnének csak majd gyerekeket.

November 4-től ismét jelentkezik Joshi Bharat saját műsora a Másképpen a FEM3-on. Az új évad vendégei között van Vajna Tímea is, aki Andy Vajnával való kapcsolatáról olyasmit is elárult, amit eddig még soha senkinek.

"Nagyon sok műtétjénél ott voltam az Andynek, amiről nem tudnak. Amerikában volt pár műtétje az Andynek és ott voltam a volt feleségével együtt. Hajnali ötre vittem be, és másnap délutánig ott voltunk vele. Tehát tudok róla gondoskodni" - mesélte Timi.

"Erős vagyok, abszolút. Én tisztelem az embereket, és nekem nem finnyás hozzányúlni valakihez, vagy megfürdetni valakit. Erről szól a szeretet, a törődés és az ápolás." - tette hozzá.

Timi azt is elárulta, hogy öt év múlva szeretnének gyereket. Az sem zavarja, hogy férje 74 éves lesz, mire megszületik az első gyerekük.

"Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék adni magamnak még négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk. Egyébként két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt. Andynek is hagyni akarok időt, hogy ismerjen meg jobban. A fia elvesztése után így lesz egy kis idő, ugyanis még mindig úgy beszél róla, mintha élne. Nagyon hiányzik neki. Ilyenkor jókedvre derítem, viszem magammal. Szerintem azért talál ki nagyon sok programot, hogy ne üljön otthon, és ne jöjjenek a gondolatok" - idézte a Blikk a műsor felvételén elhangzottakat.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon