Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2015. december 06.
 

Már a karácsonyra készül a Bogi & The Berry énekesnője Dallos Boglárka, aki nemrég forgatta le legújabb videoklipjét Amerikában. A 13-as ház egy hete debütál a szövegét pedig maga az énekesnő jegyzi.

A 18 éves Dallos Bogi vezette Bogi & The Berry a habkönnyű Körút után most valami teljesen másba vágta a fejszéjét. Az elmúlt fél év a banda életében rengeteg izgalmat és tapasztalatot hozott. Bogi körül mostanság izzik a levegő, hiszen miközben zenekarával (Kővágó Dani - gitár, Bikali Sanyi - basszusgitár, Egri Marci - dobok) országszerte koncertezik, ebben a tanévben fog érettségizni is, emellett pedig dalszerzőként is próbálgatja szárnyait.

Bogi szeretne a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetni a közönség építésre és több élő koncertet adni. Sok dal már elkészült, de a rajongóknak még várniuk kell ezekre. Az énekesnő korábban a Hír7-nek hosszabban mesélt karrierjéről és a jövőbeli terveiről.

A 13-as ház klipjében azokat az érzéseket eleveníti meg, amelyek akkor tombolnak bennünk, amikor érezzük, hogy itt az ideje kilépni, ennek ellenére nem tudjuk elengedni a szerelmet. Bogi tovább mesél a klipről és az új számról riportunkban: 

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon