Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Sztárchat 2016. március 01.
 

A Hír7 szerkesztőségének vendége volt a tavalyi Dal nyertese Boggie. Az énekesnő az összes, olvasóink által feltett kérdésre válaszolt. Beszélt az Eurovízióról az idei Dal mezőnyéről és jövőbeli terveiről.

FFeri01: Szoktál valamit sportolni? Nagyon szép vagy!

Szia Feri! Igen szoktam, mindennap tornázok minimum 20 percet. Találtam is egy jó kardió programot, amerikai edzők videói, sokat kell fekvőtámaszozni, amit nagyon szeretek.

Eperke: Bogi, van valami fiú az életedben? Foglalt a szíved? :) Ha nem, akkor randizhatnánk? :) 

Én már férjnél vagyok 2014 óta, ez a tizenharmadik évünk együtt a párommal, szóval foglalt a szívem.   

Flóra: Szia! Nekem csak egy kérdésem lenne Bogihoz. Arra lennék kíváncsi, hogy mit csinál a szabadidejében?

A szabadidőmben a barátaimmal találkozok, családommal vagyok. Kirándulni megyünk, kutyát sétáltatunk. Emellett dalokat írok, ugyanis készül a harmadik nagy lemezem.

Zsu: Mióta énekelsz? Én is gondolkodtam, hogy elkezdjem. Jártál valamilyen zenei suliba?

Nagyon régóta, már általános iskola, alsó tagozatában vittek a tanárnők népdal éneklő versenyekre, de hivatalosan hetedikes koromban iratkoztam be a Csepeli zenei iskolába. Itt kezdtem el klasszikust tanulni. Később a Kőbányai zenei studióban is tanultam. Szóval Zsu szerintem mindenképpen kezdj el zeneisulikba járni, nagyon sokat lehet belőle tanulni.

Anita: Mik a további terveid?

Most készül a harmadik nagylemezem. Minden irányból próbálok a dalszerzés felé menni. Vannak olyan dal ötleteim, amik például a basszus témára épülnek. Ezen kivül márciusban megyek Amerikába, ez lesz a harmadik alkalom, hogy visszahívnak.

Nagyon tetszett a Parfüm című számod, a klip ötletelésébe és megvalósításába mennyire folytál bele?

Én mindig belefolyok mindenbe, ez nálam nem kérdés. Olyan sosincs, hogy valaki kitalál nekem valamit és akkor tessék csináld. A Parfüm-nél is ez volt, a klip készítőivel három hónapig ötleteltünk, mire a photoshopos ötletre rábólintottunk.  Annak kifejezetten örültem, hogy a kiadóm is támogatta az elképzelésünket. Szerintem attól válik valami hitelessé és erőssé, ha az előadó is benne van.

József: Milyen parfümöt használsz? 

Nem vagyok egy nagy parfüm használó, meg nem mondom
most mit használok .

Pestisrác: Szia Bogi! Ha most becsukod a szemed, és újra kinyitod, 2026-ot írunk, hol szeretnél lenni és mit csinálnál? 

2026-ban leszek 40 éves, akkor már biztos szeretnék két gyereket, szeretném ha lenne egy igazi otthonunk a férjemmel. Az ötödik albumomat is a kezembe fogom majd. Továbbra is szeretnék nagyon sokat koncertezni itthon és külföldön egyaránt.

Rózsa: Pizza vagy spagetti? Brokkolikrémleves vagy gulyás? 

Pizza és gulyás

Mostanában melyik énekes inspirál téged és miért? 

Nagyon sok van, most nagyon inspirál engem Adele és Beyonce, pedig utobbi teljesen más stílusú zenét csinál mint én, amit viszont szeretek mind a kettőjükben, hogy nagyon markánsan jelen vannak a zenéjükben, mint dalszerzők, producerek. Ez az út nagyon sok bátorságot igényel. A zenész szakma sem túl nőies, rengeteg férfi dolgozik benne, és irányítja a dolgokat.

Ha egy szóval kellene leírnod, hogy milyen volt kint az Eurovízión, mi lenne az?

Nehéz ezt egy szóval körülírni, egy nagyon jó csapattal voltam kint. Hatalmas élmény azon a színpadon állni és énekelni. Nagyon furcsa értékrend van az Eurovízión. Sokszor voltak bennem olyan érzések, hogy úristen mit keresek én itt. Szerintem na
gyon jó útja volt a Wars for nothing-nak.

Dodo: Mit gondolsz az idei Dal mezőnyéről?

Sokkal erősebb mint a tavalyi, jobb dalok vannak, a zsűri frissítés is jót tett a műsornak. Az ítészek jóval szigorúbbak a korábbi évekhez képest. Nagyon hiányzik viszont a női energia a mezőnyből, nem voltak erős női előadók, vagy nem voltak erős női dalok. Azért durva, hogy a döntőben jóformán csak férfiak vannak, én hiányolom az erős női energiát.

Szia Bogi! Honnan jött a Boggie név? Téged nem idegesít, hogy van egy másik Bogi?

Mindig is voltak külföldi ambícióim és amikor elkezdtem zenélni, mindenképpen olyan nevet akartam, ami univerzális és külföldön is ki tudják ejteni. Abszolút a franciából indultam ki, mert érdekelt az ország zenei piaca, és a francia barátaim is
mindig így írták le  a nevem. A kérdés másik fele okoz némi kalamajkát, volt olyan időszak, amikor összekevertek minket a koncertszervezők.

Jóban vagy a másik Bogival?

Jóban vagyunk, igaz sokat nem találkozunk, és nem vagyunk a legjobb barátnők, de ha találkozunk jól elvagyunk.



Szerinted ki fogja szombaton megnyerni a Dalt?

Szerintem két ember között fog eldőlni, Petruska és Freddie között. Bármelyik is lesz a végső nyertes, jó helyezést fog elérni.

Hogyan képzelsz el egy tökéletes randit?

Nem vagyok egy tökéletes mániás, véleményem szerint ez rá tesz egy plusz terhet a dologra, hogy minden tökéletes legyen. Akkor jó egy randi ha az lehetek, aki vagyok nem kell magam megjátszani, el tudok lazulni, értelmeset tudunk beszélgetni, jókat enni.

Szia Bogi! Szerinted fontos, hogy egy fiú/lány tudjon főzni? Te szoktál? Mit eszel napközben?

Igen elég fontos, hogy egy lány tudjon főzni. Szerintem ez hozzátartozik a nőiességhez. Gondolj bele családot alapítasz, lesz három-négy gyereked,
kell főzni nekik. Heti kétszer minimum főzők, leveseket, például húslevest, borslevest. A hagyományos magyar ételeket nagyon jól el tudom készíteni.

Ilona: Tudsz főzni? Úgy értem, húslevest, töltött káposztát, ilyeneket...

Igen tudok, de töltött káposzát még soha nem csináltam, egyszer most már rászánom magam, mert az egyik kedvenc ételem.

Ildikó: Szia Bogi! Nagyon jó volt a MOM-ban megtartott koncerted, tervezel idén is hasonlót? 

Ez egy sorozat
2009 óta, amióta zenekarom van, minden évben csináltam ilyen koncertet, így várhatóan idén is fogok. Nagyon szeretem ezeket a koncerteket, a karácsonyi dalokat feldolgozni. Számomra a karácsonyi koncert mindig egyfajta elbúcsúzás az adott évtől.

Szia! Félsz valamitől, ha igen mitől?

Nekem is vannak félelmeim, de nem tudnék kiemelni olyat, ami állandóan bennem motoszkáló lenne.

Helló Bogi,  király vagy nagyon tetszik amit csinálsz! Csak így tovább.

Köszönöm szépen!



Mikor lesz új kliped?

Említettem, hogy hamarosan megjelenik a harmadik nagylemezem, ehhez bizonyára készül majd egy klip is.

Karesz: Milyen terveid vannak erre az évre? Tettél szilveszterkor valamilyen fogadalmat?

Minden évben számotvetek az adott évemmel és megtervezem, hogy mit szeretnék megvalósítani a következőben. Amit erre az évre megfogadtam, hogy lesz új lemez, ősszel szeretnék a környező országokban turnézni, fesztiválozni, új dalokat írni és nem utolsósorban sokkal több időt tölteni a családommal. 

Lilli: Most lesz turnéd Amerikában. Hogy jött ez a lehetőség? Várod már?

Az első amerikai utam 2014 novemberében volt, amikor a Parfüm végigsöpört a világhálón. Ez egy olyan sikeres turnénak bizonyult, hogy azóta többször is visszahívtak.

Beni: Van Neked valami hobbid? Gyűjtesz bármit is?

Nem vagyok egy gyűjtő típus. A hobbik közül a sportolást, olvasást, filmezést emelném ki.

Petra: Tényleg ennyire visszafogott lány vagy mint aminek mutatod magad?

Annyira nem vagyok visszafogott lány, de tény nem vagyok egy harsány magamutogató típus sem. Egyébként egy laza csaj vagyok, jó a humorom.

Miért támogatod ennyire Petruskát?

Petruskát már 10 éve ismerem, három évig együtt zenéltünk egy zenekarban. Én azóta követem az ő munkásságát és figyelem mennyi munka, milyen érték van mögötte. Andris megérett a sikerre, neki van az egyik legeredetibb dala. Ez nem egy tucat dal, én ezért őt küldeném ki az Eurovízióra.



PirosM: Szerinted mitől jó egy pasi – tulajdonságokra gondolok?

Egy jó pasinak legyen véleménye, legyen tájékozott, jártas a világ dolgaiban. Jó, ha fel tudok rá nézni. Amit még szeretek, ha van humora.

Mit gondolsz, mit fog Boggie csinálni 10 év múlva?

Ugyan úgy fogok zenélni, koncertezni. A mennyiség és a minőség fog átalakulni, egyre jobb lesz. Már biztos lesznek gyerekeim. 

Szia Bogi! Szereted a gyerekeket, ha jól tudom korábban bébiszitterként dolgoztál, milyen volt? 

Igen, nagyon szeretem a gyerekeket és tényleg bébiszitterkedtem Párizsban, két kisgyerekre vigyáztam egy éven keresztül.

Anita: Miért nem mosolyogsz többet? 

Egy mosolygós csaj vagyok, ha esetleg a Dalban ismertél meg, akkor ott azért nem mosolyogtam annyit, mert egy elég komoly témájú dalt énekeltem. Ha végig heherészem, akkor nem lett volna hiteles a produkció.

Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon