Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 08.
 

A 11 éves Szita Bence megölésével gyanúsított egyik férfi, K. József is beismerte a gyilkosságot. A férfi azt állítja, hogy késsel fenyegették, ezért vett részt a kisfiú megölésében.

Beismerő vallomást tett a kaposvári gyermekgyilkossággal gyanúsított egyik férfi, K. József is - értesült az MTI Hírcentrum szerdán. Az M1 Híradójában Tóth Balázs, a férfi kirendelt ügyvédje úgy nyilatkozott: K. József azt állítja, hogy késsel fenyegették, ezért vett részt a 11 éves felsőmocsoládi kisfiú, Szita Bence megölésében.

A férfi a nyomozóknak azt mondta, hogy ő külön autóval ment a gyilkosság helyszínére, és egy másikban érkezett P. Erika és B. József a gyerekkel. K. József azt állítja: a gyilkosságot nem látta, mindössze hangokat hallott az erdőből. B. József később arra kényszerítette, hogy ássa meg a fiú sírját - tette hozzá. Az ügyvéd közlése szerint védence azt közölte: B. József megfenyegette őt, illetve kést vett elő, és azzal kényszerítette.

A 11 éves kisfiút október 29-én ölték meg, holttestét a rendőrök a múlt szombaton találták meg. A rendőrség a fiú nevelőapjának volt élettársát, a gyerek eltűnését bejelentő 47 éves P. Erikát és két kaposvári hajléktalan férfit, az 57 éves B. Józsefet és a 41 éves K. Józsefet gyanúsítja az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal. A Kaposvári Törvényszék vasárnap mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte.

P. Erika először tagadta a bűncselekmény elkövetését, kedden azonban kirendelt ügyvédje, Berlik Zoltán tájékoztatása szerint részletes, a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon