Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. július 19.
 

Nyolcra nőtt a Burgaszi merénylet áldozatainak száma. Összesen 32-en sebesültek meg.

Az izraeli turisták szerda késő délután érkeztek a bolgár tengerparti városba, Burgaszba egy chartergéppel. A 154 utas között nyolc gyermek is volt. Az utasokat a városba szállító buszt még a repülőtéren felrobbantották.

Mint Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter elmondta, a rendőrség a robbanás két lehetséges módját vizsgálja: a pokolgépet azelőtt helyezték el a buszban, hogy az utasok beszálltak volna, vagy a robbanóanyagot a turisták poggyászába rejtették - idézte a bolgár rádió Cvetanovot.

Nikolaj Mladenov bolgár külügyminiszter telefonon beszélt szerda késő este izraeli kollégájával, Avigdor Libermannal, és azt mondta, hogy az "izraeli turistákat szóllító buszban elhelyezett bomba okozta a robbanást", amely kioltotta nyolc ember életét.

A szlovák külügyminisztérium bejelentette, hogy a sérültek között nincs szlovák. A szófiai belügyminisztérium szóvivője azt közölte, hogy még meg kell állapítani a halottak és sebesültek személyazonosságát.

Az izraeli külügyi szóvivő elmondta, hogy a halálos áldozatok azonosítása még néhány óráig, esetleg egy napig is eltarthat.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon