Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. február 14.
 

Meglepő fordulat az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján. Mégis ott lehet Király Linda Koppenhágában.

A Dal előző fordulójában Király Linda nem kapott elég pontot a zsűritől és miután a nézők se mentették meg kiesett a versenyből. Király Viktor viszont újabb lehetőséget szeretne adni a nővérének. Azt tervezi, hogy ha lehetőség adódik, akkor örömmel magával vinné a sorsdöntő versenyre Lindát. Szeretné, hogy ő is részesüljön az elismerésben.

Csiszár Jenővel teljesen egyetértek abban, hogy Linda igazi sztár, aki külföldön is tökéletesen megállná a helyét. Számomra az a legfájóbb, hogy nem értem, miért nem kapott ő is magas pontszámokat a zsűritől, hiszen csupa pozitívumot mondtak róla. Igazságtalanok voltak – fejtette ki véleményét a Borsnak Király Viktor, aki hamarosan a TV2 tehetségkutatójában Az Ének iskolájában lesz ismét tanár.

Nyilván még semmi sem biztos, először el kell jutnom a döntőig, de ha oda bekerülök, szeretném, ha Linda is velem jönne. Mégpedig úgy, hogy ő lenne az egyik vokalistám. Az utolsó hangig ismeri minden dalomat, és kitűnően kiegészítjük egymást. Emellett pedig olyan erőt és biztonságérzetet ad, ami szerintem jól jönne a verseny legnehezebb szakaszában - tette hozzá Viktor.

Bors, Hír7

Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon