Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. július 24.
 

A hétvégén újabb Elővágtát rendeznek, most a vajdasági lovasok szállnak majd nyeregbe. A döntőt szeptember 20-22. között rendezik meg a Hősök terén.

Szeptemberig szinte nincs olyan hétvége, hogy valahol az országban éppen ne lenne futam, ahol minimum egy tucat lovas küzd azért, hogy településének ismertséget és dicsőséget szerezzen - közölték a szervezők.

Minden Elővágta második leggyorsabb lovasa belovagolja települését a Nemzeti Vágtába, ahol a Hősök terén mutathatja meg aztán újra ügyességét.

A Székely Vágta után újabb határon túli helyszínnel gyarapodott a Nemzeti Vágta Elővágta rendszere. Igazi küzdelemre számíthat minden a kultúrát, a természetet és a lovassportot kedvelő néző, aki ellátogat Zobnatica-ra, a Nemzeti Vágta 12. előfutamára. Az I. Vajdasági Vágtán előre láthatóan 20 település indul, de a szervezők úgy látják, hogy a verseny napjára ezt a számot meg is fogják haladni.

A Vajdasági Vágtáról a három leggyorsabb ló kvalifikálja majd magát a Nemzeti Vágta versenyébe. A szervezők ingyenes buszjáratot indítanak a nézők számára.

A Vajdasági Vágtára a belépés díjtalan. A futamok között színes programok szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

Hír7

Ne maradjon le semmiről, a Nemzeti Vágta legfrissebb híreit a Hír7 Facebook oldalán is megtalálja! Lájkoljon minket a Facebookon!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon