Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. szeptember 20.
 

Különleges amerikai „edzést” tartottak a héten a Vasas Fáy utcai sportközpontjában. A Nemzeti Vágta vasárnap délutáni Kocsitoló versenyének résztvevői Bebe, Fekete László, Katus Attila és Müller Attila néztek farkasszemet az Újpest Bulldogs amerikai focicsapat játékosaival.

A kocsitoló versenyre készülő hírességek első lépésben elsajátították az amerikai focisták alapállását, majd a nagy erejű, nagy lendületű, robbanékony blokkolást. Ez a mozdulatsor, mikor is a játékosok az alapállásból kitörve megpróbálják eltolni egymást, a kocsi lendületbehozásakor nagyon fontos lehet.

Fekete Laci féltette társait, ezért az elején még vonakodott attól, hogy ő maga is kipróbálja a bikát, de végül kötélnek állt és beállt Bebe mellé.

Müller Attila vérző sebbel a homlokán állt be a focisták közé. Sokan ijedten kérdezték, mi történt vele, nos Attila riporterünknek elárulta, hogyan szerezte harci sérülését.

Az edzésről készült riportunkat itt tudja megnézni:

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
Keményen készülnek a Vágtára a sztárok Különleges amerikai edzést tartottak a héten a Vasas Fáy utcai sportközpontjában. A Nemzeti Vágta vasárnap délutáni Kocsitoló versenyének résztvevői Bebe, Fekete László, Katus Attila és Müller Attila néztek farkasszemet az Újpest Bulldogs amerikai focicsapat játékosaival. A Hír7 riportere Vásárhelyi Dávid a helyszínen forgatott.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon