Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. június 10.
 

Cserháti Tamara fejére került idén a Miss World koronája. A TV2 szombat este megrendezett A Szépségkirálynő című produkciójában három koronát osztottak ki. A show-n a Hír7 is részt vett!

Egy élő gálaműsor keretein belül hirdették ki idén ki kapja a Miss Earth, a Miss Universe és a legdicsőbb kitüntetést, a Miss World-öt. 

A show-t Kasza Tibor a
Nekem így jó című slágerével nyitotta, a 12 döntős lány társaságában. Majd érkezett a két műsorvezető, Tatár Csilla és Till Attila. Tilla kérdésére Csilla elmondta nem indulna a Szépségkirálynő-választáson és mivel férjnél van, ő már amúgy se vehetne részt a versenyen.

A zsűriben foglalt helyett Murányi Marcell, a Blikk jelenlegi főszerkesztője, Kiss- Szigeti László Zsolt a Global Life Broker alapítója és elnök-vezérigazgatója, Szávay Ági teniszező, Pantl Péter a Playboy, CKM, főszerkesztője, Szabó Dóra Miss Earth Hungary 2011, Zsidró Tamás mesterfodrász, Michelisz Norbert autóversenyző, Benes Anita divattervező (ő készítette a lányok ruháit és Tatár Csilla ruháját is), Kasza Tibor énekes és divatfotós, Dr. László Zsolt plasztikai sebész, Jakob Zoltán Crystal Nails vezérigazgatója, Rozsnyai Zoltán Triumph International ügyvezető igazgató, Maráczi Ákos üzletember , Gyulai Zoltán a Magyaroszág Szépe Kft, jogtulajdonosa.


Alexandra Stan kétszer is színpadra lépett
- Fotó: Vásárhelyi Dávid Hír7
Még több kép a műsorból a Hír7 Pinterest oldalán!

A Hell Energy meghívására a show-n fellépett Alexandra Stan, aki épp tegnap ünnepelte születésnapját. A román popdíva két számát is elénekelte a Get Back-et és a Mr Saxobeat-et.  A közönségszavazást nagy fölénnyel Bencsik Emerecia nyerte, ő így a Miss Intercontinental.

A zsűri szavazatai alapján idén a a Miss Earth címet Kocsis Alexandra kapta. A Miss Universe Konkoly Ágnes lett és a legdicsőbb kitüntetést, a Miss World-öt pedig Cserháti Tamarának ítélték.

Vásárhelyi Dávid

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon