Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Meghalt Larry King

 
SZTÁR · jan. 23., szombat
 
87 éves korában elhunyt Larry King, az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója.
 

Ördög Nóra: Reméljük szükség lesz még ránk műsorvezetőkre

 
SZTÁR · szept. 27., vasárnap
 
Hetedik alkalommal adták át tegnap este a Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és azok szereplőit, alkotóit. A legjobb női műsorvezetőnő kategória győztesével beszélgetett riporterünk.
 

Liptai Claudia otthagyja a TV2-t!

 
SZTÁR · máj. 21., vasárnap
 
Újabb műsorvezető távozik az ország második legnézetebb kereskedelmi csatornájától, ezúttal Liptai Claudia nem hosszabbít szerződést a TV2-vel.
 

Sebestyén Balázs: Bocsánat, alkoholista vagyok

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 31., péntek
 
Negyedik alkalommal adták át Televíziós Újságírók Díját, idén összesen 12 kategóriában a Pesti Vigadóban. Sebestyén Balázs választották a legjobb férfi műsorvezetőnek, aki már másodjára kapta meg ezt az elismerést. Nézd meg interjúnkat Balázzsal!
 

Gundel Takács Gábor: A rendszerrel volt bajom, amiben a közmédia működik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 17., péntek
 
Megszólalt Gundel Takács Gábor az MTVA korábbi műsorvezetője, aki először nyilatkozott azóta, hogy felmondott a közmédiánál. A műsorvezető a tévé vezetőségével és döntéseivel volt elégedetlen.
 

Kulcsár Edinát kirúgták a TV2-ről, megszűnik az Aktív

 
SZTÁR · dec. 18., vasárnap
 
December 31-től megszűnik az Aktív, így Kulcsár Edina képernyős munka nélkül marad - értesült az Origo. Edina mellett Kadlecsek Krisztián is lekerül a képernyőről.
 

Gaál Noémi távozik a TV2-től!

 
SZTÁR · dec. 16., péntek
 
A mai nappal közös megegyezéssel távozik Gaál Noémi a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához.
 

Aryee Claudia: Sokat bántottak származásom miatt

 
Interjúk · okt. 25., kedd
 
Szépségkirálynőből vált riporterré majd műsorvezetővé. Érték negatív támadások származása miatt, de nem foglalkozik velük, az utobbi időben elgondolkozott a gyermekvállaláson - többek között erről mesélt a Hír7-nek Tücsi.
 

Jabin Peti: Lúzer gyerek voltam - egy nap Jabin Petivel

 
SZTÁR · okt. 21., péntek
 
Jabin Peti egy igazi éjszakai lovasbetyár zenélt már Magyarország leghíresebb és legmeghatározóbb klubjaiban és fesztiváljain, rádiózott, láthattuk taktikázni egy valóságshowban, jelenleg pedig műsort vezet a Zenebutikon. Végigkísértük Peti egy napját!
 

Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

 
Interjúk · febr. 26., péntek
 
Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így jellemezhetőek Horváth Éva hétköznapjai. A műsorvezető a Hír7-nek mesélt.
 

Tatár Csilla: Sokkal érzékenyebb vagyok

 
SZTÁR · jan. 20., szerda
 
Szombaton rajtol A Dal 2016 a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Az idei évadban megújult díszlet, látvány és világítás várja a versenyzőket és a nézőket. Tatár Csillával a műsor háziasszonyával beszélgettünk.
 

Erdélyi Mónika: Sosem terveztük, hogy üssék egymást a vendégek

 
Interjúk · jan. 14., csütörtök
 
Egy ország figyelte kilenc éven át a nevével fémjelzett showt, kapott érte hideget-meleget. A médiatörténelmet író Erdélyi Mónika láthatóan jól érzi magát jelenlegi munkahelyén és boldogan tekint vissza a múltra. A műsorvezető a Hír7-nek adott interjút.
 

Kulcsár Edinát egy bevásárlóközpontban érte az örömhír

 
SZTÁR · szept. 29., kedd
 
Szeptember végétől új műsorvezetővel találkozhatunk a TV2 képernyőjén. Kulcsár Edina, akit 2014-ben a világ második legszebb hölgyének választottak meg, a szülési szabadságon lévő Gombos Edina helyét veszi át az Aktívban. Edina az új munkájáról a Hír7 riporterének mesélt!
 

Liptai Claudia és Ördög Nóra összecsapnak

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 19., vasárnap
 
Bejelentették a díjra esélyeseket a Televíziós Újságírók Díján: a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét a mai napon tette közzé a vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri. 2014 „legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, „legjobb férfi műsorvezetője” Gundel Takács Gábor, Sebestyén Balázs vagy Till Attila.
 

Nem ritka a 16 órás munkanap Tatár Csillánál

 
SZTÁR · febr. 15., vasárnap
 
A Dal műsorvezetője hozzászokott a feszített tempóhoz, ám éhgyomorral képtelen végigdolgozni a napot. Most a reggelizésért kampányol.
 

Nem csinálok botrányos dolgokat - interjú Tatár Csillával

 
Interjúk · júl. 26., szombat
 
A TV2 gyönyörű műsorvezetője a Hír7-nek mesélt tévés karrierjéről és életéről. Csilla feltűnt már riporterként és műsorvezetőként is a csatornánál, jelenleg a Mokka egyik műsorvezetője.
 

Ördög Nóra a TV2-höz igazol

 
SZTÁR · júl. 09., szerda
 
Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
 

Elítélték Liptai Claudiát

 
SZTÁR · nov. 11., hétfő
 
Jogerősen elítélte a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiát közokirat-hamisítás miatt hétfőn. A színésznő, televíziós műsorvezető azért kapott több mint egymillió forintos pénzbüntetést, mert elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.
 

Letiltották a köztévéről az ATV műsorvezetőjét

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 15., kedd
 
Jaksity Kata nem szerepelhet az MTVA csatornáin. Az ATV műsorvezetője szerint nevetséges a köztévé viselkedése. Az MTVA cáfol.
 

Stohl András nemet mondott a ValóVilágra

 
· szept. 30., hétfő
 
Nem vállalja a ValóVilág 6 műsorvezetői posztját Stohl András. A színész elmondása szerint megváltozott és ma már viccesen hatna a valóságshow műsorvezetőjeként.
 
1 2 »

legjobbak

 
Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így...
31450 megtekintés

Exkluzív interjú Kőváry Anettel!

Ezen a héten rendhagyó lesz Interjúk című műsorunk, ugyanis a megszokottnál több vendégünk lesz. Először érkezik hozzánk négy tehetség az 50 tehetséges magyar fiatal elnevezésű...
25178 megtekintés

Exkluzív interjú Mádai Viviennel!

Elég fiatalon csöppent bele a televíziózás világába, azóta nap mint nap láthatjuk a képernyőn. A Hír7-nek mesélt karrierjéről és mindennapjairól Mádai Vivien.
18440 megtekintés

Ördög Nóra a TV2-höz igazol

Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
16045 megtekintés

Exkluzív interjú Iszak Eszterrel!

A Dunaújvárosi lány 17 évesen már Milánóban modellkedett, de dolgozott több Ázsiai országban is. Az utóbbi években azonban nem a címlapokról kacsint vissza ránk, hanem a tévéből,...
14525 megtekintés

Beszéd téma

 
Ördög Nóra a TV2-höz igazol
Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
Nem a mozdonyvezető a felelős?
Még mindig nem tudják pontosan miért siklott ki a szuperexpressz szerdán este, Santiago de Compostela-nál. Felmerült, hogy nem a vezető felelős a sebességtúllépésért.
Megverték a 73-as troli sofőrjét
A férfi a Király utcánál szállt fel gyermekével, szakaszjegyet kért, a buszvezető ilyet nem árul, de azt sem engedte, hogy ingyen utazzanak.
Visszatér a képernyőre Szebeni István
Hamarosan újra viszontláthatjuk Szebeni Istvánt a képernyőn. A Blikk információi szerint a SportKlub csapott le a műsorvezetőre, akinek nemrég a köztévéből kellett távoznia, amiért...
Fegyelmit kapott Demcsák Zsuzsa
A műsorvezető a Mokka egyik adásban nem bírta ki nevetés nélkül egy halálhír felolvasását. A csatorna elítéli a műsorvezető viselkedését.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon