Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2021. január 19.
 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) körlevelet küldött a hazai szállodásoknak, éttermeseknek azzal kapcsolatban, hogy mire készüljenek. A levél tartalma szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak.

„Nehezen elképzelhető, hogy május előtt nyitás lesz. De nemcsak itthon, hanem Európa többi országában is, hiszen az átoltottság és a járvánnyal kapcsolatos adatok azt mutatják, hogy még egy darabig fennmaradnak a korlátozások” – erről beszélt Flesch Tamás a 24.hu-nak. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke hozzátette, fel kell készíteni az érintetteket erre, ezért is küldtek körbe egy levelet a hazai szállodásoknak és éttermeseknek.

A 24.hu cikke szerint a levélben az áll, hogy a kormányzati kommunikáció és a Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatása szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak.

A lap információi szerint sok étterem és szálloda vezetője meghökkent a levél tartalmán, de Flesch szerint semmi meglepő nincsen benne.

Dömötör Csaba nemrég még azt mondta, ha csak az uniós beszerzésből származó vakcinára hagyatkozunk, azzal szeptemberre érjük el a nyitáshoz szükséges szintet.

Forrás: 24.hu

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon