Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. március 28.
 

Új énekessel már Pünkösdkor koncertezik a Republic, a gyászoló édesanya arra kéri a rajongókat, hogy bírják rá a zenekart a névváltoztatásra.

Cipő halála után is folytatja a Republic zenekar a közös zenélést - értesült a Bors.

Soha nem volt kétséges, még akkor sem, amikor Cipő kómában volt, hogy a Republic zenekar tovább zenél, és fellép nálunk. Szerdán megkaptam az információt Abella Miklóstól, a zenekar menedzserétől, hogy hamarosan sajtótájékoztatót hívnak össze, ezen bejelentik, miként képzeli el a jövőjét a zenekar. Elmondta, hogy mielőtt nálunk fellépnek, Bősön és Egerben is adnak egy koncertet" – nyilatkozta a napilapnak az egyik szervező.

Cipő édesanyja másképp gondolja szerinte ugyanis nem lenne méltó fia emlékéhez, ha Cipő zenésztársai Republic néven folytatnák tovább a közös zenélést. „Arra kérek minden rajongót, mindenkit, aki valaha is szerette vagy kedvelte a fiamat, hogy írjanak a zenésztársainak, írjanak, ahova csak tudnak, és mondják meg nekik, hogy a fiam nélkül nincs Republic. Ne folytassák ezen a néven a közös zenélést" – mondta az idős asszony, aki tudja, hogy jogi akadálya nincs annak, hogy fia társai tovább használják az együttes nevét.

– A fiam szerezte a legtöbb dalt, ő írta a szövegeket, és ő is énekelte a dalokat. Ő maga volt a Republic. Például a híres 67-es úton című számot Renáta nevű szerelméhez írta. Szerettem azt a kislányt, mert tudom, hogy nagyon sok szeretetet adott a fiamnak. Nem akarom, hogy a fiam zenésztársai Republic néven folytassák tovább a zenélést - mondta a napilapnak gyászoló édesanya.

Boros Csabának, a Republic vezetőjének határozott véleménye van a kialakult helyzetről: „Nem emlékszem, hogy 1990. február 23-án, pénteken, amikor megalapítottuk a Republicot, bármelyikünk anyukája és apukája jelen lett volna. Ahogy egyetlen családtagunk sem volt ott, amikor megírtuk a dalainkat, közösen meghangszereltük, felálltunk a színpadra, és előadtuk azokat. Miért ne játszanánk a közös dalainkat Republic néven?" – mondta Boros Csaba.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon