Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. november 12.
 

Az ABBA együttes egyik volt tagja felcsillantotta a reményt a rajongókban, hogy a legendás svéd popegyüttes jövőre újra összeáll abból az alkalomból, hogy 40 éve nyerték meg az Euróvíziós Dalfesztivált Waterloo című számukkal.

Agnetha Fältskog énekesnő a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy 2014 áprilisában lesz negyven éve annak, hogy az együttes megnyerte a brightoni Eurovíziós Dalfesztivált Waterloo című számával és ezzel elindult a világkarrier útján.

Mint mondta, az évforduló megünneplésére különféle terveket szövögetnek, és ezek között van az is, hogy az egykori tagok újra együtt koncerteznének. Hangsúlyozta azonban, hogy még maga sem tudja, "mi sül ki a tervekből". Megjegyezte, hogy az utóbbi időben mintha közelednének egymáshoz az együttes egykori tagjai.

A 63 éves Agnetha Fältskog, aki már az ABBA megalakulása előtt sikeres énekesnő volt Svédországban, későbbi férjével, Björn Ulvaeus gitárossal és dalszerzővel, valamint a Benny Andersson - Anni-Frid Lyngstad párossal alapította meg 1972-ben a poptörténelem egyik legsikeresebb, máig több mint 380 millió hanghordozót eladó együttesét.

Az ABBA feloszlása óta Agnetha szabálytalan időközönként jelentkezett egy-egy szólóalbummal, amelyek rendszerint felkerültek a slágerlistákra. Legutóbb tavasszal jelent meg lemeze, az "A" elnevezésű albumot világszerte dicsérték a kritikák. November 22-én a boltokba kerül a lemez deluxe-kiadása is, amelyen szerepel majd az Agnetha: ABBA and After című dokumentumfilm is.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon