Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2019. november 20.
 

Ma már sok vállalkozásnak igénye van a különféle címkékre. Lehet, hogy csak kis mennyiségben, lehet, hogy csak egy-egy szezonban van szükség ezekre a termékekre, de az is előfordulhat, hogy létfontosságú, hogy nagyobb mennyiség álljon a rendelkezésükre. A címkéket lehet nyomtatni papírra, műanyagra, de úgynevezett biztonsági címkék is léteznek.

Egyes vállalkozások nem szeretnének még külön címkenyomtatót is vásárolni, ebben az esetben jól jön, ha eszükbe jut legalább egy cég, amely rendelkezik a megfelelő szaktudással és berendezéssel, hogy aztán pontos határidőre elkészüljön a professzionális nyomtatás.

A címkenyomtatás fontossága

A különféle címkéknek elsősorban a kereskedelemben van kiemelkedő szerepük. Hiszen a termékek forgalmazásához elengedhetetlen, hogy az adott termékek címkékkel legyenek ellátva. Cégek is használnak ilyen címkéket, de a kistermelők sem nélkülözhetik ezeket a „matricákat”. Kiknek lehet még szükségük címkére? Bármilyen szolgáltatás népszerűsítéséhez, amely szolgáltatást nem csupán vállalkozások kínálhatnak fel, hanem magánszemélyek is.

A címkenyomtatásra szakosodott cégeknek, vállalkozásoknak több előnye is van. Egyrészt ők olyan szakmai teammel rendelkeznek, akik a professzionális szaktudás birtokában vannak. Továbbá olyan nagy teljesítményű, ipari nyomtatókat birtokolnak, amelyek nagy mennyiségben tudnak nyomtatni. Az sem utolsó szempont, hogy takarékosan dolgoznak. A címkéket nem mindig papírra szokták nyomtatni, előfordulhat, hogy az adott cégnek, vállalkozásnak, vagy éppen magánszemélynek, műanyag címkére van szüksége, de a biztonsági címkék nyomtatását is jobb szakemberekre bízni.

Az alapanyagok és a nyomtatás

A nyomtatási eljárás nagyban meghatározza, hogy milyen anyagra történik maga a nyomtatás. E szerint megkülönböztetünk termál címkéket, vagy hőcímkéket, amelyek felületére egy hőérzékeny anyag kerül. A termotranszfer címkék nem kapnak hőérzékeny bevonatot.

Cégek körében még manapság is a papír alapú címkékre van a legnagyobb igény, hiszen ezeknek a legegyszerűbb és a legolcsóbb az előállítása. Ezeken a címkéken kívül léteznek még polipropilén és poliészter címkék is.

A különféle címkék gyártása során különböző festékszalagot használnak. E szerint van viaszbázisú festékszalag, viasz-műgyanta festékszalag és műgyanta bázisú festékszalag. Láthatjuk tehát, hogy nem is olyan egyszerű művelet a címkenyomtatás. Mint minden, ez is magasfokú hozzáértést igényel, így mi is jobban járunk, ha egy olyan céget, és ezzel együtt olyan gyakorlott szakembereket keresünk álmaink megvalósítására, akik az elgondolásunk alapján, azonnal tudni fogják, hogy mire is van pontosan szükségünk, és ami a legfontosabb, hogyan is kerülhet ez megvalósítására. Természetesen, az sem utolsó szempont, hogy az adott cég milyen határidővel és milyen ár kategóriával dolgozik.

Címkenyomtató

Előfordulhat, hogy az adott cégnek nap, mint nyomtatnia kell címkéket, így szeretnének egy saját címkenyomtatóra beruházni. Ebben az esetben az elsődleges szempont az, hogy a feliratozó gépek az adott cég szükségleteit maximálisan kielégítsék. Ma már nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett termál és termál transzfer címkenyomtató készülékek, hiszen ezekkel az eszközökkel kiváló minőségű címkét, nyugtát, bizonylatot, kartoncímkét, jegyet és csuklópántot lehet nyomtatni. Az ilyen fajta címkenyomtatók számtalan előnnyel rendelkeznek. Rendkívül alacsony üzemeltetési költséggel bírnak, gyorsan dolgoznak, kiváló minőséget várhatunk azoktól és az sem utolsó szempont, hogy a karbantartásuk is egyszerű. Az Ident.hu weboldal átböngészése után biztosan találunk számunkra megfelelő terméket.

- szponzorált tartalom -

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon