Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. január 31.
 

Nem véletlenül nyerte el a Sziget másodszorra is a legjobb fellépőgárdával rendelkező európai fesztiválnak járó díjat: Kendrick Lamar, Kygo, a Mumford & Sons vagy a Bastille mellé ma bejelentették az Arctic Monkeyst is! Az idén talán új lemezzel is jelentkező zenekar utoljára a 2014-es VOLT alkalmával játszott Magyarországon, így ideje volt már a visszatérésnek. Velük ellentétben viszont a szintirockos-americanás The War On Drugs először lép fel itthon.

Bár januárban ezt talán még korai kijelenteni, de könnyen lehet, hogy 2018 lehet a legjobb év a hazai koncertélet szempontjából: alig pár nappal az után, hogy megtudtuk, hogy a Massive Attack visszatér Budapestre, napvilágra került még egy headliner: az Arctic Monkeyst! A hírt már a zenekar weboldalán is megtaláljuk.

A banda egyébként 2014-ben szünetet jelentett be, de tavaly újra elkezdtek együtt dolgozni, és ősztől az új album is készül, így reméljük, talán majd abba is belehallgathatunk a Szigeten. A hírek szerint pedig a zenekar zárja majd a Nagyszínpad programját, hiszen a tervek szerint idén nem lesz End Show.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon