Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2019. március 24.
 

A Tchibo webáruház heti ajánlatában pöttyös ruhák szerepelnek, ezek között böngésztünk. Legyél egyedi és trendi!

A Tchibo webáruház heti ajánlatában pöttyös ruhák szerepelnek, ezek között böngésztünk. A vízesés nyakkivágású pólóblúz szintén 52/54-es méretig kapható, pöttyös mintájával kétféle színkombinációban (fekete, valamint rózsaszín alapon) elérhető. A lágy esésű, biopamutot tartalmazó pamut-viszkóz anyag lazán követi a test vonalát, rugalmas alsó szegélye pedig biztosítja a tökéletes illeszkedést! A laza kialakítás ellenére is nőies felső enyhén ejtett, vízesés-szerű nyaka tovább fokozza a lágy esésű érzetet, így a hosszú ujjú darab kedvelt, csinos alapdarabja lehet a tavasznak!

A hosszú ujjú pólóblúz lágy esésű, szövött anyaga könnyen kezelhető és nem gyűrődik, így igazán praktikus darab! A fehér alapon apró fekete pöttyös felső mutatósan húzott, kerek nyakkivágással készült, az ujjvégeken és a derékrésznél széles, rugalmas szegéllyel, amely játékos megjelenést kölcsönöz a felsőnek és a viselőjének is – ráadásul minden összeállításhoz remekül passzol! A lezser, szellős felső lazán követi a test vonalát, így a kényelemre sem lehet majd panasz!

A fekete alapszínű kétféle anyagú denevérujjú felső elöl könnyű, szövött zsorzsett, hátul pedig lágy esésű single-jersey anyagból készült, kényelmes szabással és jersey szegélyekkel az ujjvégeken és a derékrészen. A japán szabású denevérujjakkal készült, bő fazonú felsőn kerek nyakkivágás található, elöl pedig, a szövött anyagú betoldáson különböző méretű, fehér pöttyök díszítik! 52/54-es méretig kapható, így a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek számára is sportos, csinos megoldás lehet a hétköznapi szettekhez!

A pöttyös felsők mellett természetesen egyszínű darabokat is találunk a kínálatban, amelyek farmerrel, de akár a kínálatban szereplő pöttyös nadrággal is remek párost alkotnak! A fekete, ¾-es ujjú felső lágy esésű, pamut-viszkóz anyaga biopamuttal készült, így kényelmes és bőrbarát, miközben átlapolós hatású kialakításával különleges és nőies is egyben! A V-alakú nyakkivágás és a ¾-es ujjak együttese egy egyszerű, mégis figyelemfelkeltő darabot alkot, amely tökéletes és már-már nélkülözhetetlen alapdarab a női gardróbokba!

A szövet betoldással készült hosszú ujjú pólóblúz fekete színben kapható, kétféle anyag kombinációjával készült: hátsó része és az ujjak lágy esésű, viszkóz-sztreccs anyagból, első része pedig – amelynek kerek nyakkivágását mutatós V-hasíték díszíti – szövött anyagból van. Az oldalhasítékokkal ellátott, hosszú ujjú felső 52/54-es méretig kapható, így a csinos, lezser darab a teltebb hölgyek számára is elérhető a kínálatban! A hetente változó kínálat mellett a Tchibo-nak van állandó kínálata is. Még több női ruha az állandó kínálatban érhető el.

/szponzorált tartalom/

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon