Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. február 23.
 

Az idei fesztiválon fellép többek között az albán származású brit énekesnő, Dua Lipa, a kanadai Shawn Mendes, Stormzy, Chet Faker (Nick Murphy), Lianne La Havas és Desiigner. A Sziget idén augusztus 8. és 15. között várja a bulizokat.

Érkezik tehát a Sziget Nagyszínpadára az Egyesült Királyság egyik legfelkapottabb fiatal szupersztárja, Dua Lipa, itt lesz Damon Albarn virtuális sztárzenekara, a Gorillaz is. De először láthatjuk itthon a kanadai énekes-dalszerzőt, Shawn Mendes-t. Fellép a grime egyik nagy tehetsége, Stormzy, tavalyi nagysikerű lemezét hozza el a Grammy-díjas The War On Drugs, és a Chet Faker művésznéven is alkotó Nick Murphy is. A soulos, folkos műfajt képviseli Lianne La Havas, a Sziget vendége lesz az amerikai rapper-énekes Desiigner, valamint a tavaly öt nagylemezt is kiadó ausztrál pszichedelikus rockzenekar, a King Gizzard & The Lizard Wizard.

Az elektronikus zenét kedvelők örülhetnek, mert jön a Gorgon City live, a soulosabb irányt pedig JP Cooper képviseli, de fellép a francia house képviselője, Petit Biscuit is. House vonalon a KSHMR és Sofi Tukker erősít, ide tart brostepnek nevezett dubstep-leágazás egyik legismertebb alakja, Borgore, punk rock irányból pedig a The Living End készül a Szigetre. Jön az ifjú brit rapper, Scarlxrd, elektronikus zenéit hozza el Seven Lions és a Delta Heavy, indies, soulos dalaival érkezik Yellow Days. Fellép az osztrák Bilderbuch és a bluesos, countrys My Baby is.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon