Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. szeptember 06.
 

Robbanak a bombák, új arcok és új műsorok jönnek. A TV2 csoport egy különleges sajtótúra keretében mutatta be őszi terveit.

Nehéz időszakon vagyunk túl - mondta Simon Zsolt a TV2 Csoport ügyvezető igazgatója és tulajdonosa csütörtökön délelőtt a csatorna őszi sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy az elmúlt nyolc hónap adatai alapján a TV2, Magyarország legnézettebb csatornája a 18-59-es célcsoportban. A kábelcsatornák dinamikus növekedésének köszönhetően a cégcsoport nézettsége portfolió szinten 16,5%-ról 17,1%-ra nőtt (18,59 % SHR, 2013 vs 2014 1-8 hó), üzleti eredményesség tekintetében pedig az idei részeredmények alapján a TV2 Csoport összbevétele 2014-ben 7,7%-kal nőtt az elmúlt évhez képest.


Simon Zsolt elmondta, nehéz időszakon van túl a TV2 csoport.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

A sajtótájékoztatón felszólalt Yvonne Dederick, a vállalat ügyvezető igazgatója is, aki arról beszélt, hogy sokkal gyorsabb döntéseket tudnak meghozni most, hogy magyar kézbe került a cég és nem Münchenben hozzák meg a döntéseket.

Új műsorok, új arcok

Filmek és sorozatok mellett rengeteg saját gyártású műsor is indul a TV2 Csoport csatornáin. Kezdjük a a FEM3Caféval, hiszen ez már látható a képernyőn. Ez egy fajta folytatása a Mokkának csak éppen a FEM3-on. A műsor egyik műsorvezető párosa, Berki Krisztián és Czippán Anett a másik Szalai Vivien és Váczi Gergő továbbá állandó rovata lesz Joshi Bharátnak.

A SuperTV2-n folytatódnak a népszerű műsorok: októberben Papp Gergő újra felcuccol, hogy további sztároknál töltsön el egy-egy éjszakát a Pimasz úr Ottalszik harmadik évadában. Szintén októberben folytatódik a Kasza!, ahol Kasza Tibi és sztárvendégei garantálják a felhőtlen szórakozást.

Szeptember 1-én indult egy új doku-reality, a Zsaruk. Érdekes esetek és izgalmas nyomozás vár minden nézőre esténként a Jóban Rosszban után.

A TV2 Csoport visszatér a mozikba is: az Utóélet, az Argo2, a Mancs, a Swing és a Víkend című filmek élvezik a csatorna támogatását, de ősszel folytatódik a TV2 nagysikerű társadalmi felelősségvállalási programja, a „Süss fel nap!” is.



A sok új műsor mellett számos filmpremierrel is készül idén a csatorna. A vállalat megállapodást kötött a Paramount és a 20th Century Fox filmstúdiókkal. A megállapodás eredményeként nagyszabású, magyar tévében eddig még soha nem vetített mozifilmeket láthatnak a nézők, elsőként a TV2-n. Olyan nagy filmek lesznek láthatóak mint a Kémes hármas, a Szupercsapat, A Majmok bolygója: Lázadás vagy éppen a Diktátor. Tehát mostantól sokkal kevésszer mondhatjuk majd azt, hogy "már megint ez a film" vagy "ezerszer láttam, nincs új a nap alatt".

Együtt robbanunk Claudiával

Szeptember 28-án vasárnap este indul a Bumm. A műsorban négy fős csapatoknak kell kvíz kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania, természetesen szigorúan időre. A házigazdák Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek, akik már alig várják, hogy elinduljon az izgalmas játék, mely minden hétköznap este lesz látható.


Claudia és Tibi nem csak a játékszabályokat ismertették, de egy vállalkozó szellemű újságíróval azt is bemutatták, hogyan zajlik a játék élesben.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Vannak állandó műsorok melyekről még nem írtunk, pedig továbbra is fontos szerepet szánnak a csatorna műsorkínálatában. Itt a Tények és a Mokka páros melyek továbbra is erős néző táborral rendelkeznek és a megszokott időben jelentkeznek. 17 év után szombat délutánra költözik a Napló, kíváncsian várjuk, hogyan vitézkedik majd az új időpontban Vujity Tvrtko műsora. Továbbra is látható lesz az Édes élet, ahol az ősz folyamán új sztárok életeibe is beleshetünk. 

A végére még egy új műsor, november 9-én (vasárnap) indul a Rising Star. Melyet a csatorna a frissen igazolt műsorvezetőre Ördög Nórára bízott.

Hamarosan jön Ördög Nórával készített interjúnk!

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon