Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2021. január 09.
 

Különösen kegyetlenséggel megöltek három rendőrkutyát Magyarországon. A nemrégiben történt kutyagyilkosság okairól nem sokat tudni a rendőrség ugyanisteljes hírzárlatot rendelt el az ügyben.

Néhány napja a mohácsi rendőrséghez tartozó parkolóban álló rendőrnő autójában találtak rá a három kutya élettelen testére. A pécsi rendőrséghez tartozó Émon, Locky és Cinkos iszonyú kínok között pusztultak el, a kegyetlen tettre pedig nincs magyarázat. A legmagasabb szintű, K-9-es kiképzést kapták, vagyis olyan tudással bírtak, mint kevés négylábú - tudta meg a Blikk.

Ahogy a lap írja óriási veszteség a hatmillió forintot érő négylábúak halála, és nem csak anyagi értelemben: amellett, hogy mindig készen álltak a szolgálatra, igazi családtagok voltak.

Hiába a boncolás, jelenleg is több igazságügyi szakértő dolgozik az ügyben, ám fogalmuk sincs, milyen mérget használt a kutyák gyilkosa. Úgy vélik, talán növényvédő szer okozta a halálukat.

– A zászlós hölgynek az irodában akadt dolga, ezért a rendőrségi parkolóban álló kocsijában a bezárt boxokban hagyta Émont, Lockyt és Cinkost – árulta el a Blikk informátora.

– Azért, hogy szellőzzön az autó, nyitva hagyta a csomagtartót és az ajtót is. A négylábúak ételmegtagadásra is ki voltak képezve, így csak olyan ember mérgezhette meg őket, akit nagyon jól ismertek.

Forrás: Blikk
A kép illusztráció!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon