Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 24.
 

Magyarországon is egyre elterjedtebb a csomagban vásárolt társasházi ingatlanok továbbértékesítése. Ennek köszönhetően hatalmas árelőnnyel juthatnak otthonhoz a szemfülesek.

Az elmúlt években egyre több cég jelent meg a magyar piacon, amely csomagban vásárolt társasházi ingatlanok továbbértékesítésével foglalkozik. Az ilyen vállalkozások többsége jókora profittal, piaci áron értékesíti tovább a lakásokat, ám ha valaki körültekintő, milliókat is megspórolhat. A Lions Buildings International ügyvezetője szerint ügyfeleinek lényeges szempont a kiváló ár-érték arány, ezért a számukra legmegfelelőbb kondíciókkal kínálják az ingatlanokat.

"Azok a befektetők, akik olcsón vesznek a bankoktól ingatlanokat, általában piaci áron értékesítik őket tovább, mert nagy profitot akarnak elérni. Mivel azonban mi egyszerre több lakást rövidebb idő alatt értékesítünk, sokkal kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak tőlünk. Ez a magyar piacon egy olyan egyedülálló lehetőség, amelyről még sokan nem tudnak, pedig ha jobban megfontolnák a döntésüket vásárlás előtt, milliókat is megtakaríthatnának egy egyszerű belvárosi lakásnál. Sőt, vannak a kínálatunkban olyan újépítésű luxuslakások is, ahol akár háromszázezer forinttal kedvezőbb négyzetméterárakat tudunk ajánlani" - mondta Virág Henrietta, a Lions Buildings International ügyvezető igazgatója.

"A lakásvásárlás előtt állóknak javaslom, hogy elsőként nézzék meg a piacot, tájékozódjanak az internetes hirdetőoldalakon, majd ha túl magasnak találják az árakat, forduljanak egy hozzánk hasonló közvetítőhöz. Óriási különbség lehet a két ár között, 12 éves szakmai tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy a legtöbb esetben egy autó árát is meg tudjuk spróolni a családoknak" - tette hozzá a szakember.

Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon