Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. április 04.
 

Egy Facebook-hozzászólásból tudták meg az Uzsoki Utcai Kórház egyik osztályának dolgozói, hogy a főnővér elkapta a koronavírust.

Bódi Guszti egyik Facebook-bejegyzése alá írt kommentben közölte az Uzsoki Utcai Kórház egyik osztályának a főnővére, hogy elkapta a koronavírust. Kollégáinak erről hivatalosan, a hozzászólása előtt, egyáltalán nem szólt – írja az Index.

Miután ez kiderült, az osztály dolgozói azonnal szóltak az osztályvezetőnek, hogy jelezze az ügyet a kórház vezetőségének. Többen magánúton csináltattak tesztet, de mindenki ugyanúgy bejár dolgozni.

Az Uzsoki Utcai Kórház nem erősítette meg az Index értesülését, de nem is cáfolta. Ugyanakkor az érintett osztály dolgozói kaptak egy kör-e-mailt, amely a lap birtokába jutott. Ebben a főigazgató elismeri, hogy a főnővér egy kommentben számolt be a koronavírus-fertőzéséről, amit „felelőtlen” és „nem profi hozzáállásnak” nevezett.

A levél szerint, amint a fertőzés kiderült, a kórház megtett minden szükséges óvintézkedést.

Forrás: Index

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon