Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 12.
 

Lassan nincs olyan műsor a TV2-n, amiben nem szerepelt volna Rogán Antal és felesége Gaál Cecília. A politikust láthattuk már sorozatban, sztárműsorokban és beszélgetős műsorban. Pártja éppen ezeket a műsorokat tartja károsnak.

Rekord sebesség alatt sikerült megszavazni a reklámadót. Ahogy korábban mi is megírtuk a reklámokból származó árbevétel, valamint a saját célú reklámok költsége után adót kell fizetnie a jövőben a médiavállalkozásoknak, kiadóknak, a szabadtéri reklámhordozók hasznosítóinak, az internetes reklámok közlőinek.

Az Országgyűlés szerdán 144 igen szavazattal, 30 elutasító voks mellett, kivételes eljárásban fogadta el az erről szóló javaslatot.

A Reklámszövetség állásfoglalása szerint a tervezett reklámadó a tavalyi javaslatnál is súlyosabb terheket róna a magyar médiavállalkozásokra, amelyek jelenleg is számos adónem formájában járulnak hozzá a közös teherviseléshez.

Az adó bevezetése ellen összesen 118 médium tiltakozott köztük a Hír7 is. Portálunk teljesen elhatárolódik és károsnak tartja a reklámadó bevezetését.

Az elmúlt években Rogán Antal rendszeresen szerepelt olyan műsorokban, amelyeket a kormányzat most károsnak tart és amiért fontosnak tarják bevezetni a reklámadót. A politikus szinte a TV2 összes műsorában szerepelt. Feleségével együtt több napig forgatott a Mr. és Mrs. - A Sztárpár showban, ahol számos celeb megfordult. Ami meglepő, hogy szerepelt a csatorna napi sorozatában
Jóban Rosszban-ban is.

Persze elment Hajdú Péter műsorába is a Frizbibe, hogy "őszintén" elmesélje
Cecíliával való megismerkedését. Rendszeres vendége a Mokkának és sokszor nyilatkozik az Aktívnak is.

A végén válogatást közlünk Rogán úr legjobb szerepléseiből:

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon